Pahor je s to svojo izjavo dokazal, da ima zelo mehko hrbtenico! Državnik s takšno lastnostjo lahko napravi državi veliko škodo. Sedaj se mi zdi, da razumem, zakaj je z Janšo tako dobro sodeloval.
Barbika in kralj Instagrama je le potrdil, da kurbir in veleizdajalc slovenskega naroda, ko je fašistu prikimal! Soditi zaradi veleizdaje, saj je zapravil Piranski zaliv!
Narcisko ne more brez svojih komentarjev. Kdaj bo konec tega posiljevanja ? Dajte ga na elektro šoke .
Elektrošoki so mišljeni kot "masaža" za možgane...Pri Borutu ne bi nič pomagalo, le pokadilo bi se mu iz ušes zaradi kratkega stika...
luckyss...👍 kot težko definirani Kurzschluss..
Pahor je s to svojo izjavo dokazal, da ima zelo mehko hrbtenico! Državnik s takšno lastnostjo lahko napravi državi veliko škodo. Sedaj se mi zdi, da razumem, zakaj je z Janšo tako dobro sodeloval.
V Polje in privezat!
O pokojniku vedno vse najlepše. Lapa gesta tudi od I.J.J , ki pa je ob smrti I.Hvalice nanj namerno pozabil. Empatija očitno ni vsem namenjena..🙏🙏🌈
pa nehite za z to plastiko
Puhli drek takoj priplava na površje ...so rekli starci .
Pahor sigurno ni priznal,da je kdo lepši od njega,tako da...
@ Dragonja, ja, v reasnici pa je bil prašič gnil grd Antislovenec.
Bogi Pahorček, sej ni blo kej priznati. A res misliš da si tako lep, kot si sam domišljaš?! Malo morgen !!!
Grd kot bramor JE !!! ! !!!
Barbika in kralj Instagrama je le potrdil, da kurbir in veleizdajalc slovenskega naroda, ko je fašistu prikimal! Soditi zaradi veleizdaje, saj je zapravil Piranski zaliv!
Ubogi Borut. Namišljeno titulo najlepše kante za smeti je dobro unovčil.
Prostitut!
Bedni grdi Antislovenski Parazit spet dela reklamo za svojo skrito zlobi !!! ??? !!
SAAAME ZLOBNE MRTVE DUŠE BLODIJO ŠE NAOKROG !!! ! !!!
Za sebe je pa znal poskrbeti. Le za sabo je pustil upostošeno zemljo. Naredil ni nič; pač-ŠKODO!
Cepiva delujejo, .... še posebej na prešuštnike in nečistovalce, ki so se cepili z temi peklenskimi strupi !!! ! !!!
Borat je *eder Borat je *eder, ?eder, Eder...
Major mi, major mi!
Majaka mi, majka mi!
Boruta križajo. Ko vidi na križu, pred zadnjim izdihljajih zakriči: " Jajo, zakaj si me zapustil!"