Sram me je, da se JJ ne zna obnašati, hkrati pa je to dobro saj sedaj tudi mednarodna skupnost ve kakšen kreten je Janša! Upam da kmalu izgine s političnega prizorišča!! Naj sedaj Logar kao naveže stike z ZDA zunanjim… ...prikaži več ministrom. Mislim, da se bo zaradi obnašanja JJ načakal. In prav je tako!!
Barbika,ti je cedalje bolj jasno,kaksno sranje si z idiotom naredil banana republiki? Ti pa,namesto drzavljanov,resujes rit idiota. Da te ni sram v dno duse 🤔. Aja,pozabila sem,nimas duse...
Borat mu v rit leze,vse ,da bo ohranil položaj......
Sram me je, da se JJ ne zna obnašati, hkrati pa je to dobro saj sedaj tudi mednarodna skupnost ve kakšen kreten je Janša! Upam da kmalu izgine s političnega prizorišča!! Naj sedaj Logar kao naveže stike z ZDA zunanjim… ...prikaži več ministrom. Mislim, da se bo zaradi obnašanja JJ načakal. In prav je tako!!
Fuj te bodi ritoliznik.
Saj ne vem kaj je huje ... un bedak od Janše, al ta sodrga ritoliznikov ...
Barbika,ti je cedalje bolj jasno,kaksno sranje si z idiotom naredil banana republiki? Ti pa,namesto drzavljanov,resujes rit idiota. Da te ni sram v dno duse 🤔. Aja,pozabila sem,nimas duse...
Hm Pahor zamudil si vlak! Oglasiti bi se moral preje, veliko hitreje po bedastih twitih neobvladljivega tvojega gazde.
kreteni skup drzijo ane jajo, zgubil si bednik
Pahor in Janša na smetišče slovenske zgodovine ! Nista vredna omembe .
Za Borčija je znano, da se rad priključi od zadaj. Vedno pa za njim smrdi, ko kaj neredi.
Pahor ni nič boljši od JJ. Ves čas ga podpira in ščiti in s tem kaže, da je v bistvu isti kakor jajo!