Svet
28638 ogledov

Panika na nebu: Zaustavili vse lete, letala preusmerjena

Komentarjev 17
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Garancija 08:56 06.november 2025.

Tudi če daste vse reklame čez celo stran,nalašč ne bomo kupili nobenega izdelka od tukaj ,toliko o tem posiljevanju z reklamami

• oneh 09:18 06.november 2025.

Mogoče pa dajejo reklame od konkurence? In če ne boš kupil konkurenčni izdelek boš njihov :):)

• popokatopetl 10:23 06.november 2025.

Ne vidim nobenih reklam ;)

NickMason. 11:05 06.november 2025.

Namesti si adguard razširitev,problem rešen

Slayer 11:42 06.november 2025.

Ali pa Adblock.

NickMason. 11:58 06.november 2025.

meni je adblock slabo deloval,adguard,čist druga pesem

Slayer 13:56 06.november 2025.

Zanimivo, meni dobro dela.

mahatma2 11:17 06.november 2025.

V članku niso omenjeni Rusi, čeprav človek dobi občutek, da vsakič ko se dron opazi na letališčih, da mediji po naročilu bom rekel kar zahoda, zasejejo misel , da bi lahko bila v ozadju Rusija. No meni je to popolnoma ...prikaži večoma nelogično , da bi Rusija na tak način vznemirjala EU , ker imajo dovolj dela z Ukronacizmom , ki ga morajo zatreti. Nimam v mislih navadne ljudi, ker ti se ne gredo niti politike še manj pa Ukronacizma , krivda je izključno na strani politikov in njihovih bogataških lutkarjev

• atamama 14:58 06.november 2025.

Narobe si napisal, bogatašev in njih lutkarskih politikov...

Slayer 09:50 06.november 2025.

Panika je samo v retardiranih ovcah!!!

• ToSmJest 12:04 06.november 2025.

Čudno tole. Ko sem jaz hotel pred leti v Portorožu poslikati hotel, kjer smo bili nastanjeni, mi dron zaradi bližine letališča sploh ni hotel leteti. Že takoj po vzletu je sam pristal.

• Zoran58 14:32 06.november 2025.

Dolga leta nazaj,70 ta ,smo najstniki vedno nekaj ušpičili Npr. Balon na topli zrak iz papirja smo spustili ponoči in se smejali ko so starejši delali paniko. Kot da danes ni isto.

• bandit 14:19 06.november 2025.

A nemci imajo že Ministrstvo za Paniko?

• BenX 14:55 06.november 2025.

Vsakič, ko bo kaka vrana letela b čez letališče oz. v bližini bodo tudi štacuno dol zaprli? Bog ne daj kaki večji bombnik v obliki štorklje... 😁

Latissa 10:05 06.november 2025.

zastrahovanje za več denarja za orožje in pripravo ovc na 3. svetovno. Kot slogarca sem to napovedala že leta prej.

• dare326 23:31 06.november 2025.

Nekdo si zelo močno želi vojne ter pripravlja teren in to niso Rusi. Vidi se po večanju proračuna za orožje, po uvozu tujerodnih vojnih obveznikov, po ukrepih neizvoljene EU komisije, po vojni v UA za vsako ceno, itd. Kar naenkrat ...prikaži več letajo droni okoli letališč. Kdo je prizadet? Jasno da potniki, na katere se vrši pritisk, ljudje izgubljajo denar, živce in naenkrat bodo v medij dokazi, Rusi so krivi. Zelo prozorna taktika, toda volivci so ovce.

• Kmodri_ 15:35 06.november 2025.

Rusofilski petokolonaši! Zid pa to....

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.