Svet

Papež: Kristjan ne more biti na strani tistih, ki mečejo bombe

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • sandi76 09:33 11.april 2026.

... lahko pa kurijo ljudi na grmadah, pobijajo ljudi,. plenijo premoženje, nasilno pokristjanijo.... ?

• eeee 13:47 11.april 2026.

Ne seri. To so par 100 let stara jajca. Ne mores to ocitat današnj8 RKC. Imajo sicer druge grehe na glavi, je pa res, da sta zadnja 2 papeža redek glas razuma v morju desnuharskih debilov in vojnih hujskacev. Sploh ...prikaži več Bergoglio je bil vecji levičar od vseh levičarjev v politiki. Tudi Leon ni slab. Kaj je slabega v pozivanju k miru in sočutju, in to v času in svetu, ko in kjer so padle popolnoma vse moralne in človeške norme?

• cigomigo 22:00 10.april 2026.

Grozno Grozno kaj se je zgodilo Moja soseda in sosed izrazita levičarja in velika kradljivca državnega premoženja sta ravno sedaj no prav zaprav pred 5 minutami se obesila, Nista mogla prenesti, da je lahko Zoki sedaj predsednik parlamenta, Sem pa ...prikaži veča opazil, da levaki sedaj na veliko kupujejo štrike v zadružnih trgovinah, kar lahko kaže na skupinski samomor. Je že župnik izdal okrožnico, da se morajo zapreti vse trgovine , ki prodajajo štrike

• eeee 00:26 11.april 2026.

Jozo Ritnik, kako je ze tista prostitutka (beri: kurba), ki te je skotila, zaslužila 202 eurs pri vlečenju kurcev po javnih sekretih?

• eeee 00:28 11.april 2026.

Btw, tinto, imbecil, kakšen je obcutek, ko ti cenzor zbrise profil? Bi treba ponoviti 🤣🤣🤣

• eeee 00:40 11.april 2026.

Kaksen nick si bos potem izbral? Bili Debili? TurboAnus? 🤣🤣🤣

omega_v6 22:06 10.april 2026.

Zanimljivo po papeževem je lahko kristjan na strani tistih ,ki pobijajo lasten narod?? Naj bo kristjan na strani tistih,ki vesijo mlade sodržavljane?? Sem kristjan ampak se mi zdi žalostno,da je papež na strani morilcev,ki pobijajo mlade lačne ljudi!!??

• eeee 00:25 11.april 2026.

Haluciniras. To, kar mu ti podtikas, nikjer ne pise.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.