Slovenija /slovenija/crna-kronika

Pijanemu vozniku želel preprečiti vožnjo, sledilo je to ...

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    luckyss1 15:16 26.december 2025.

"kjer je popival alkoholne pijače.".. Kaj pri vas res nihče nima vsaj srednje šole ali prebranega kaj več kot "novinarstvo za telebane" ?!

• Idioti 02:22 27.december 2025.

Takšni so predragi , Najcenejši so njihovi otroci preko študent servisa nagrajeni z po 20€/h.

• dare326 16:43 26.december 2025.

...kjer je popival alkoholne pijače... Kako se popiva nealkoholne pijače? lol

• Toma 17:35 26.december 2025.

In dobil je kazen, ker se je šel policaja!

StarMačk 22:07 26.december 2025.

Torej nauk zgodbe za 46 letnika, ki je pijancu želel preprečiti vožnjo je, v bodoče se ne vtikaj v situacije za katere nisi odgovoren, ker boš na koncu tudi sam brez zadržkov od policistov pokasiral globo, saj potem nobenega več ...prikaži več ne briga, še posebno ne policistov, ki pridejo na prijavo, da si s svojim dejanjem, čeprav vse ni bilo povsem po p.s., mogoče pa vseeno nekomu na cesti rešil življenje...

• Idioti 02:20 27.december 2025.

Točno tako , samo nekaj gnilega je v SLO Policiji !

• Idioti 02:48 27.december 2025.

Nauk zgodbe : Ne skačite v vodo za utaplajočim , ker vas lahko obtožijo NESTROKOVNE POMOČI , na branite napadenega , ker vas bodo obtožili sodelovanja v pretepu , ne zadržite lopova , ker niste urada oseba . To lahko ...prikaži več delajo samo mandelci s 9 mesečnim šnelkursom in ki pridejo zlasti na pretepe po 1 uri pokasirat od vseh 700€

• 3e0cefae4e13f6cf6a77d7bfba43a17ec44c5c9a 15:52 26.december 2025.

Kakšne budale 🤣

malonaokoli 08:20 27.december 2025.

ga.Predsednica trdi, da se Slovenci znajo vedno dogovorit !

• Idioti 02:11 27.december 2025.

Zgleda , da naša policija še ni slišala za Akcijo občana pri preprečevanju kršenja zakona ! Jadna gnila SLO ali pa mogoče Policijska uprava Koper ! Treba vas v morje pometat !

• Idioti 02:18 27.december 2025.

Tako se jaz s pozicije uradne osebe zapletem v konflikt z voznikom bagera , ker ni smel peljati po na novo položenem asfaltu . Pokličem Policijo i po 2 urah pridejo iz Medvod v LJ. Vidijo kdo je kdo in ...prikaži več policistka začne dogodek obravnavati kot prepir , samo da bi lahko kasirala od obeh. Vidim , ker sem moral tudi sam dati ne izjavo ampak moje pričevanje o dogodku. Pa so šli . Po 1 uri pa zazvoni telefon in me vprašajo po številki legitimacije. Končno jim je prišlo iz spodnje v zgornjo !

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.