in taki butli se bmw-ji kurčijo.... še za drogo in avto pošteno ne zaslužijo, take joškarce brez pameti pa tud samo lukno znajo nastavit.... jaz bi raje rekel, da sem klošar, kot da me pri njenih letih vzdržujejo starši.... Jan… ...prikaži več Plestenjak tebi pa en velik minus zaradi glupače
Te slovenske primitivne fafle je treba odrezati od javnega življenja in jih poslat tja kamor pašejo , kamor očitno želijo - v Neko zakotno bosansko vas.
Fajn familija ... Ata Jenko je lahko res ponosen. Hči se slači za denar, zet pa ropa banke za male pare.
ata Jenko pa krade pri državnem koritu ....velika srečna familija ...hahahaha
in ene glupače še padajo ne te čefurske polizance z bmwji, za katere se izkaže da so navadni klošarji dolžni okrog in okrog...
in taki butli se bmw-ji kurčijo.... še za drogo in avto pošteno ne zaslužijo, take joškarce brez pameti pa tud samo lukno znajo nastavit.... jaz bi raje rekel, da sem klošar, kot da me pri njenih letih vzdržujejo starši.... Jan… ...prikaži več Plestenjak tebi pa en velik minus zaradi glupače
Kdaj izgon?
Te slovenske primitivne fafle je treba odrezati od javnega življenja in jih poslat tja kamor pašejo , kamor očitno želijo - v Neko zakotno bosansko vas.
Gliha vkup štriha...
In kaj naj se oglasi za komentar ? Lahko reče samo: Nisem poceni....
Lepotice..............ljubijo barabe.
ljubijo denar.
On ga nima če ga krade. Sicer pa zdaj bo lahko na twiterju furala zgodbo samohranilke.