Če je toliko blesav , da si je pustil namestiti na penis kletko potem se ve , da je malo ali bolj usekan. Edino kar je tule za narediti je to , da jo da na čevelj in gre po… ...prikaži več svoje ,samo kot kaže je klasična copata ne pa dedec.
Lažnjive babe je trba poslušat, ko pa dec neki reče, je pa ubogi revček, sej bo bolje in se ga ignorira.
Če mi še en idiot reče, da živimo v patriarhatu, mu odbijem tist primitiven gobec.
Ni panike, če mu odškodninsko sodišče ne priznava, da ga je bivša partnerka načrtno spravljala v podrejeni položaj, mu bo pa to isto okoliščino med olajševalne okoliščine štelo kazensko sodišče, če se mu slučajno kdaj v prihodnosti utrga film in jo pospravi...
slovenski3, a ti že zatekajo možgani. Glede na to, da sta bila iz prekmurja, kjer je največ Udbaških vernikov, je veliko večja verjetnost, da sta bila desnosučna obsedenca, kot pa levičarja.
čefurski, tebi se to ne bi moglo zgoditi. Prvič zato, ker si nisi sposoben dobiti babe, drugič pa zato, ker tudi, če bi jo po kakšnem čudežu uspel dobiti, ne bi imela kaj zakleniti v tisto kletko. Zaradi svojega prevdopimpeka… ...prikaži več velikosti fižolčka se vsakič polulaš po nogi in si zato zagrenjen in besen na ves svet
Če je toliko blesav , da si je pustil namestiti na penis kletko potem se ve , da je malo ali bolj usekan. Edino kar je tule za narediti je to , da jo da na čevelj in gre po… ...prikaži več svoje ,samo kot kaže je klasična copata ne pa dedec.
Pol pa mej Štajerko.
Pregovor pravi, da če imaš štajerko pri hiši, ne rabiš psa. Je že baba pasja
neumen je bil. že prvič ko ga je zaklenila ven bi moral poklicati policijo. potem bi morda kaj dosegel
Mislim, da so se seveda, če je zgodba resnična, sodniki tako na okrožnem, kot na višjem sodišču dobro zabavali.
Lažnjive babe je trba poslušat, ko pa dec neki reče, je pa ubogi revček, sej bo bolje in se ga ignorira. Če mi še en idiot reče, da živimo v patriarhatu, mu odbijem tist primitiven gobec.
Ni panike, če mu odškodninsko sodišče ne priznava, da ga je bivša partnerka načrtno spravljala v podrejeni položaj, mu bo pa to isto okoliščino med olajševalne okoliščine štelo kazensko sodišče, če se mu slučajno kdaj v prihodnosti utrga film in jo pospravi...
Don't stick your dick in crazy.
Ja ja vroče je saj bo kmalu bolje
džaba bili konji vrani , džaba bili vinogradi in salaši.......
hahaha čista copata. Prav mu je
Pri meni ne preživi.
Krivolulika tudi lula krivo in se vedno,,ponavljam vedno polula po nogi, in to ima pujsa pepa rada
Lahko bi jo obsodili zaradi njene seksualne posesivnosti. Partnerju da spolni ud pod ključ. Potem pa sledi ujetega ptiča tožba.
Tako hudo je, če vzameš levičarko. Niti naša skupna izkušnja s primitivnimi in agresivnimi poslankami Svobode ga ni izučila.
Štirje pravičniki so mi prilepili minuse. Naj jih potolažim, da so poslanke Levice enako problematične. Poslanke SD pa ne veliko boljše.
slovenski3, a ti že zatekajo možgani. Glede na to, da sta bila iz prekmurja, kjer je največ Udbaških vernikov, je veliko večja verjetnost, da sta bila desnosučna obsedenca, kot pa levičarja.
Jernej65 .... slovenski3 ima možgane v velikosti fižolčka , pa še to takrat ko so otekli.
čefurski, tebi se to ne bi moglo zgoditi. Prvič zato, ker si nisi sposoben dobiti babe, drugič pa zato, ker tudi, če bi jo po kakšnem čudežu uspel dobiti, ne bi imela kaj zakleniti v tisto kletko. Zaradi svojega prevdopimpeka… ...prikaži več velikosti fižolčka se vsakič polulaš po nogi in si zato zagrenjen in besen na ves svet
Tovariši, vse kaže, da še niste dopolnili štirih let. Pri petih letih so namreč fantje že bolj resni in pametnejši.
Lulululu, kolikoktar si se danes polulal po nogi, siromaček?
🤣🤣 .. hvala za smeh pri tej vsebinski poslastici.
eeee se ne more sprijazniti, da mu je žena po mojem nasvetu ušla v azini dom, kjer bo deležna vsega, kar je pogrešala pri njem.
Lulululu 🤣🤣🤣🤣🤣 čefurski poscanec