Na istem portalu so pred leti odsvetovali polivanje s pivo, kar je dejansko res. Meso med peko ne vpija piva... http://www.zurnal24.si/zar-meso-pecenje-clanek-252008
Polivajo tisti, ki ne znajo peči. Med peko se mesa niti ne poliva s pivom niti ne poliva z oljem. Najprej se žurnal zmisli bedarijo, nato jo demantira. Naslednjič bo, zakaj se ne poliva z motornim oljem.
haha, z mastjo za kugellagerje se ga namaže, pa fajn je, če je originalna SKF ker je rastlinska in je celulit ki ob tem nastaja manj hrapav in bolj plitkega reliefa
Tisti članek je spet ena od mojstrovin, ja. Kdo pa pravi, da se poliva s pivom zaradi OKUSA? Zaradi okusa moraš že meso/čevape kupiti prave, pa je. Slabe žblj čevape ne reši niti marinada niti pivo... S pivom se… ...prikaži več pa poliva zato, ker ga imaš najbližje pri roki. Zakaj sem pa že spodaj napisal...
Čim manj komplicirat pa je...peka na žaru ni ne vem kakšna umetnost...nekateri bi pri tem radi odkrili toplo vodo...moraš biti samo zmeren in gledati, da se ne zažge, to je pa vsa umetnost...na zgornji sliki so mi klobasice že kar… ...prikaži več malo preveč zapečene :-)
Sploh ni res! Med peko se meso poliva s PIVOM! Kakšnim oljem...tega je itak še preveč notri.
Alko izsušuje telo in meso..Kar spomni se kako si drugi dan žejen..
Na istem portalu so pred leti odsvetovali polivanje s pivo, kar je dejansko res. Meso med peko ne vpija piva... http://www.zurnal24.si/zar-meso-pecenje-clanek-252008
Polivajo tisti, ki ne znajo peči. Med peko se mesa niti ne poliva s pivom niti ne poliva z oljem. Najprej se žurnal zmisli bedarijo, nato jo demantira. Naslednjič bo, zakaj se ne poliva z motornim oljem.
haha, z mastjo za kugellagerje se ga namaže, pa fajn je, če je originalna SKF ker je rastlinska in je celulit ki ob tem nastaja manj hrapav in bolj plitkega reliefa
Še nikoli nisem bil drug dan žejen... aja...res je pa, da še nikoli nisem bil NALIT do nezavesti. Žejen si samo, če pretiravaš, kajne?
Res je. Pivo se poliva samo zato, da se ugasne ogenj, če/ko začne goreti zaradi kapljanja maščobe nanj-
Tisti članek je spet ena od mojstrovin, ja. Kdo pa pravi, da se poliva s pivom zaradi OKUSA? Zaradi okusa moraš že meso/čevape kupiti prave, pa je. Slabe žblj čevape ne reši niti marinada niti pivo... S pivom se… ...prikaži več pa poliva zato, ker ga imaš najbližje pri roki. Zakaj sem pa že spodaj napisal...
Zakaj pa s pivom?
Čim manj komplicirat pa je...peka na žaru ni ne vem kakšna umetnost...nekateri bi pri tem radi odkrili toplo vodo...moraš biti samo zmeren in gledati, da se ne zažge, to je pa vsa umetnost...na zgornji sliki so mi klobasice že kar… ...prikaži več malo preveč zapečene :-)