Očitno se nisi še nikoli vozil v avtobusu sredi poletja ,včasih smo imeli skoraj vsi vrečke za bruhat,ker v vročini ni za zdržat in smrdi znoj itd,ampak tebi očitno to diši in je povsem naravno a ne.
40 l nazaj so tudi vozili vsi pijani in to prav vsak dan ,odpirali vrata busa ne da so ga ustavljali ker se je vedno mudilo,ko je punca padla ven in bila vsa polomljena ,potem je bil pa joj,ampak tebi… ...prikaži več nič meni nič delali so kakor se jim je zljubilo,ni bilo vse rožnato,pa ne govorim samo o eni osebi ampak v celi integral firmi
Kot da bi bral članek 30 let nazaj,kako je danes problem klima a ne,ampak treba šparat ,da se elita masti
WTF - verjamete jankovićeviću?
PONUDBE OSEBNIH POSOJIL Ne oklevajte in nas kontaktirajte: perrinfinance12@gmail.com
Prvič slišim, da bi kdo zaradi vročine bruhal. Poznam pa druge vzroke ... maček, substance, promili....
Očitno se nisi še nikoli vozil v avtobusu sredi poletja ,včasih smo imeli skoraj vsi vrečke za bruhat,ker v vročini ni za zdržat in smrdi znoj itd,ampak tebi očitno to diši in je povsem naravno a ne.
Njemu dišijo ukronacisti!!!
Bruha zato ker vsi smrdijo po švicu
40.l nazaj je blo zjutri pozim minus deset ,poleti pa do plus štiridest na busu..pa ni noben jokal
Res je,pa še leseni stoli so bili,danes pa vsi v jok, če je zunaj že +28 stopinj!!!
40 l nazaj so tudi vozili vsi pijani in to prav vsak dan ,odpirali vrata busa ne da so ga ustavljali ker se je vedno mudilo,ko je punca padla ven in bila vsa polomljena ,potem je bil pa joj,ampak tebi… ...prikaži več nič meni nič delali so kakor se jim je zljubilo,ni bilo vse rožnato,pa ne govorim samo o eni osebi ampak v celi integral firmi
Vem kako je bilo,sam sem delal v Avtomontaži do bridkega konca.