Kake krute kazni... Mojega soseda so po vojni s konji vlekli v Ljutomer, ker ni hotel iti v zadrugo. Pa je preživel on in tisti, ki so ga vlekli. No, slednji so dobili še lepe penzije za zasluge.Sedaj bi… ...prikaži več pa človeka linčali, ker je psa vlekel...
Pa ne morem verjet da se taka grozovita dejanja non stop ponavljajo,a mi lahko en razloži zakaj je ob takem ostudnem dejanju potem model dobil kazen v višini 800€,sem tolko šokiran da sploh ne vem kaj naj še pametnega napišem........
...brez kaznovanja, treba šparat (!) ...lastnika privezat za avto in ga vlečt...če preživi ok...sicer adijo, brez kančka milosti!
Kake krute kazni... Mojega soseda so po vojni s konji vlekli v Ljutomer, ker ni hotel iti v zadrugo. Pa je preživel on in tisti, ki so ga vlekli. No, slednji so dobili še lepe penzije za zasluge.Sedaj bi… ...prikaži več pa človeka linčali, ker je psa vlekel...
Zakaj ima človek psa, če ga ne mara? Potem naj ga pa podari komu..ne da ga linča !
Pa ne morem verjet da se taka grozovita dejanja non stop ponavljajo,a mi lahko en razloži zakaj je ob takem ostudnem dejanju potem model dobil kazen v višini 800€,sem tolko šokiran da sploh ne vem kaj naj še pametnega napišem........
...sedaj voznika na verigo in nov avto. Je pa hujši od Frizla.
Nekateri ljudje res niso normalni!!! Smrtno kazen takšnim!!!
Fotografija je iz kidrčevega ne z Maribora. Bravo Žurnal!!!!!!
To je psiho, ki je danes psa, jutri pa bo tako ali drugače sočloveka. Ampak zakonsko gledano to še vedno ni tak hud prestopek...
Ubit prasca in to na enak način, kot je on psa!!!
pepe-verjamem da je v zadnej stavku sarkazem..!! vse prej pa drži..!! in so še zmeraj živi..kao zgleda ko se tadva srečata na ulici..??
ta gospod pa ni človeko podoben še živali vedo kaje prav pa kaj ne to je pagrozliv prizor psa prevezat za avto pa ga vleči
To neumno bitje nikakor ne zasluži naziva "gospod"! Bedak! Njega bi privezala za avto in ga vlekla v gozd!!!
kAKO JE LAHKO FOLK TAKO NEUMEN, PRIVEZALA BI GA JZT IN NAJ TEČE CELO POT, PA PADE PA RAJSA PO TLEH, DOKLER NEB UMRU....