Zapustil sem službo in zdaj. S tem preprostim spletnim delom na domu zaslužim 139 USD na uro 0d doma. zaslužim 25 tisoč dolarjev na mesec s spletnim delom 3 ure dnevno.
... >>>>> www.MagnifyIncome.Com
Nikakršnih problemov z alkoholom nimam, ampak se zavedam kje živim. Ti se pa imaš za pravo brihto, ker si ugotovil, da v Moskvi pozimi vsi nosijo kučme na glavi! 👏👏👏
Ta je tud en joker ratala!!!
Zapustil sem službo in zdaj. S tem preprostim spletnim delom na domu zaslužim 139 USD na uro 0d doma. zaslužim 25 tisoč dolarjev na mesec s spletnim delom 3 ure dnevno. ... >>>>> www.MagnifyIncome.Com
Mene pa zanima ali Petra Krčmar dobi botoks dodatek!? Včasih je tako napikana,da je kar zabuhla!! Mladost je žal minljiva stvar!!
www︎.︎Vytran︆.︆net - oddličen projekt za odrasle, ki želijo najti partnerja za sseks
www︎.︎Vytran︆.︆net - oddličen prrojekt za odrrasle, ki želikko najti partnerja za sseks
www︎.︎Vytran︆.︆net - oddličen projekt za odrrasle, ki želikko najti partnerja za seks
www︎.︎Vytran︆.︆net - odličen projekt za odrrasle, ki želikko najti partnerja za sseks
Tisti ki jo poznajo, vedo da rada pije
Kakšen butast komentar v pijanski državi! Pijejo vsi, ti pa se obregneš ob takšno neumnost samo, da bi napisal nekaj slabega!
Ti imas ocitno tudi tezave s tem
V vsakem pisanju je nekaj resnice
Nikakršnih problemov z alkoholom nimam, ampak se zavedam kje živim. Ti se pa imaš za pravo brihto, ker si ugotovil, da v Moskvi pozimi vsi nosijo kučme na glavi! 👏👏👏
@Ivo,jaz sem par dni nazaj spil 7 litrov vina.Se greva stavit? Gajbo pera? Seki @Decko👋.
Kdo dela tudi greši.