Slovenija

Petrol naj bi gorivo prodajal Italiji

Komentarjev 16
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • jakec1575 22:51 26.marec 2026.

niso nas madzari pofukali ampak lastne slovenske pizde.

• maček 22:23 26.marec 2026.

Izdajalci Slovenskegqa naroda.sramota,kriminal.vojni dobičkarji.policija v akcijo.

• johan 22:44 26.marec 2026.

Zdaj še v tujino ne bomo smeli več prodajati stvari. Pa to je noro. Kar omejevali bi nas.

• Ender3 00:20 27.marec 2026.

johan nič bat vi ne boste omejevani, ker ste nori in varovani v kleti na Trstenjakove..

• cigomigo 02:53 27.marec 2026.

enderu ali je tvoja mati že prišla iz foto paba, je menda privezana za radiator

jate 06:40 27.marec 2026.

johanes,a ti ni jasno,da kadar je ene vrsta vojne krize,mora država prvo poskrbet za svoje državljane ,saj smo davkoplačevalci mi ,ne pa tujina

• johan 11:01 27.marec 2026.

@Ender3 Vam pa tale klet ne da miru. Ja, se vidi, da hočete enkrat priti pa videti, pa vam to ne uspe. 😊 . @jate Odvisno. Kdo več ponudi. Saj smo v svobodni državi, pa še Svoboda nam vlada. Vi ...prikaži veči bi pa kar omejevali.

• Ender3 00:23 27.marec 2026.

Ampak, če to vsaj malo res morajo biti odgovorni nemudoma pridržani..To ni samo gospodarski kriminal, je škandal prve vrste

• cigomigo 02:47 27.marec 2026.

tvoja mater kar rada pridržava v Žabjaku

• rd2dmk2 22:22 26.marec 2026.

naslednjič ko bo Večerja jamrala da je dobiček premajhen, naj se spomni tistega kupca ki je spizdil brez da bi plačal 450 litrov nafte. če so lahko tako pogoltni da kljub odredbi da je dovoljeno samo 50 oz. 200l tankat, ...prikaži več pa ne trznejo niti pri 300, potem naj nehajo cvilit da so marže nizke. hotel so pršparat pr papirju za račune zdej majo pa minus. ajde gremo stavait da bo dobil dost posnemovalcev tale 450 l kupec

• ivo5 05:55 27.marec 2026.

Itak da so nateguni za Slo kupca..

jate 06:37 27.marec 2026.

svinje....mene petrol ne vidi več...so še druge firme

NickMason. 07:35 27.marec 2026.

Jaz že od covida nisem stopil na petrol,so fajn pokazali kakšni kreteni so tam

• cigomigo 02:50 27.marec 2026.

Petrol je privatna firma in lahko z gorivom dela kar hoče.. In kot dober gospodar je pač prodajala tam kjer največ dobi Sem delničar Petrola in pozdravljam odločitev Petrola za to Italijansko akcijo, Super zaradi tega bom dobil večje dividende

• Smetfor 05:12 27.marec 2026.

Cigo-delničarpetrola ne veš da tvoja delnica ni kaj dosti več vredna zaradi tega. Težava je da petrol črpa gorivo iz slovenskih zalog! Ampak to pišem za druge, tebi tako ali tako nič ni jasno!

jate 06:36 27.marec 2026.

bravo smetfor...a ti cogo.boš si s temi večjimi dividendami kupil zdravila za rak....karmaaaaa.....tako je ko se krade iz goriva slovenskih zalog....mene petrol ne vidi več

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.