@Ender3 Vam pa tale klet ne da miru. Ja, se vidi, da hočete enkrat priti pa videti, pa vam to ne uspe. 😊 . @jate Odvisno. Kdo več ponudi. Saj smo v svobodni državi, pa še Svoboda nam vlada. Vi… ...prikaži veči bi pa kar omejevali.
naslednjič ko bo Večerja jamrala da je dobiček premajhen, naj se spomni tistega kupca ki je spizdil brez da bi plačal 450 litrov nafte. če so lahko tako pogoltni da kljub odredbi da je dovoljeno samo 50 oz. 200l tankat,… ...prikaži več pa ne trznejo niti pri 300, potem naj nehajo cvilit da so marže nizke. hotel so pršparat pr papirju za račune zdej majo pa minus. ajde gremo stavait da bo dobil dost posnemovalcev tale 450 l kupec
Petrol je privatna firma in lahko z gorivom dela kar hoče.. In kot dober gospodar je pač prodajala tam kjer največ dobi
Sem delničar Petrola in pozdravljam odločitev Petrola za to Italijansko akcijo, Super zaradi tega bom dobil večje dividende
Cigo-delničarpetrola ne veš da tvoja delnica ni kaj dosti več vredna zaradi tega. Težava je da petrol črpa gorivo iz slovenskih zalog! Ampak to pišem za druge, tebi tako ali tako nič ni jasno!
bravo smetfor...a ti cogo.boš si s temi večjimi dividendami kupil zdravila za rak....karmaaaaa.....tako je ko se krade iz goriva slovenskih zalog....mene petrol ne vidi več
niso nas madzari pofukali ampak lastne slovenske pizde.
Izdajalci Slovenskegqa naroda.sramota,kriminal.vojni dobičkarji.policija v akcijo.
Zdaj še v tujino ne bomo smeli več prodajati stvari. Pa to je noro. Kar omejevali bi nas.
johan nič bat vi ne boste omejevani, ker ste nori in varovani v kleti na Trstenjakove..
enderu ali je tvoja mati že prišla iz foto paba, je menda privezana za radiator
johanes,a ti ni jasno,da kadar je ene vrsta vojne krize,mora država prvo poskrbet za svoje državljane ,saj smo davkoplačevalci mi ,ne pa tujina
@Ender3 Vam pa tale klet ne da miru. Ja, se vidi, da hočete enkrat priti pa videti, pa vam to ne uspe. 😊 . @jate Odvisno. Kdo več ponudi. Saj smo v svobodni državi, pa še Svoboda nam vlada. Vi… ...prikaži veči bi pa kar omejevali.
Ampak, če to vsaj malo res morajo biti odgovorni nemudoma pridržani..To ni samo gospodarski kriminal, je škandal prve vrste
tvoja mater kar rada pridržava v Žabjaku
naslednjič ko bo Večerja jamrala da je dobiček premajhen, naj se spomni tistega kupca ki je spizdil brez da bi plačal 450 litrov nafte. če so lahko tako pogoltni da kljub odredbi da je dovoljeno samo 50 oz. 200l tankat,… ...prikaži več pa ne trznejo niti pri 300, potem naj nehajo cvilit da so marže nizke. hotel so pršparat pr papirju za račune zdej majo pa minus. ajde gremo stavait da bo dobil dost posnemovalcev tale 450 l kupec
Itak da so nateguni za Slo kupca..
svinje....mene petrol ne vidi več...so še druge firme
Jaz že od covida nisem stopil na petrol,so fajn pokazali kakšni kreteni so tam
Petrol je privatna firma in lahko z gorivom dela kar hoče.. In kot dober gospodar je pač prodajala tam kjer največ dobi Sem delničar Petrola in pozdravljam odločitev Petrola za to Italijansko akcijo, Super zaradi tega bom dobil večje dividende
Cigo-delničarpetrola ne veš da tvoja delnica ni kaj dosti več vredna zaradi tega. Težava je da petrol črpa gorivo iz slovenskih zalog! Ampak to pišem za druge, tebi tako ali tako nič ni jasno!
bravo smetfor...a ti cogo.boš si s temi večjimi dividendami kupil zdravila za rak....karmaaaaa.....tako je ko se krade iz goriva slovenskih zalog....mene petrol ne vidi več