Mater ste hudobni,primitivni in pokvarjeni.Se mi zdi,da komentatorji tekmujete med sabo,kateri bo napisal najbolj idiotski post.
Verjetno ji v lajfu ni bilo lahko in je tezko razumeti njeno situacijo,ce se rodis v napacnem telesu.
Pia,men si carica do konca.You goooo girlllll!!!!!!
Lajkat si se pozabil.
Ocitno tebe mikajo taksne stvari,da sploh pomislis kaj takega.Ker meni se na pamet ne pride.Saj vi prikriti ste dejansko najhujsi.
saj nikomur več ne rabi razlagati svoje preteklosti -> Ne RABI razlagati?! Resno?! Kje imate lektorja?
dej ne prbijej...
Je treba prbijat, ker so resnično nesposobni sestavit en 'članek' brez slogovnih in tipkarskih napak. Niti enega.
JBT ga...to je pač rumeno-poscani medij...
Mater ste hudobni,primitivni in pokvarjeni.Se mi zdi,da komentatorji tekmujete med sabo,kateri bo napisal najbolj idiotski post. Verjetno ji v lajfu ni bilo lahko in je tezko razumeti njeno situacijo,ce se rodis v napacnem telesu. Pia,men si carica do konca.You goooo girlllll!!!!!!
pol pa nastavi svojo ritko Elvisu...
Sam ti pa si bolan.Kako lahko napises tako butasto stvar. ......Ze to,da sam sebi das"like",pove,da s tabo nekaj ni vredu.
pocuzaj mu ga
Lajkat si se pozabil. Ocitno tebe mikajo taksne stvari,da sploh pomislis kaj takega.Ker meni se na pamet ne pride.Saj vi prikriti ste dejansko najhujsi.
pejd mu ritko gonit
Elvis...Elvis...vedno si bil ritošpik...in fegič boš ostal... pa če si daš še tretjo joško montirat...MOŠKI...
pederajsl z joški oz.pire namesto možganov
ne žalit pravih fegijev s to Elvisovo pokveko...
ma ..peder je pedr..z joški al brez...namest možganov pa pire
a zdej se pa še iz krompirja norca delaš ???
no pol bi pa vse pederajsle na lobotomijo prijavil.
podpišem