Ne zajebavaj, spolov je več kot sto. Jaz sem trenutno traktorski Ferguson spol, po 23 pa kozji s pridihom muflona
Khm, kaj nam v Slo nekateri pisuni vsak dan želijo prodati kot info...beda.
Časi za razne Pie so se spremenili. Ni več moderno. Je pa ena pri pernatemu in bo šla v zgodovino.
pa ne moreš met punce s qurcem
Samski, sam'tko ...
Kd bo pa splohmaral tako kr......
Spola sta samo dva! Vse ostalo je mentalna nestabilnost in desnjakarji!
Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 8.000.000 € s stopnjo 3%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com
Kdo bi si za vraga zelel met zeno s pimpekom??? To sam desnicarje privlaci!
Zelo pomembno!!!! Sponzoruš, kot je ta, je malo morje!?! BEDA slovenskega PISUNSTVA!!!!
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Ne zajebavaj, spolov je več kot sto. Jaz sem trenutno traktorski Ferguson spol, po 23 pa kozji s pridihom muflona
Khm, kaj nam v Slo nekateri pisuni vsak dan želijo prodati kot info...beda.
Časi za razne Pie so se spremenili. Ni več moderno. Je pa ena pri pernatemu in bo šla v zgodovino.
pa ne moreš met punce s qurcem
Samski, sam'tko ...
Kd bo pa splohmaral tako kr......
Spola sta samo dva! Vse ostalo je mentalna nestabilnost in desnjakarji!
Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 8.000.000 € s stopnjo 3%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com
Kdo bi si za vraga zelel met zeno s pimpekom??? To sam desnicarje privlaci!
Zelo pomembno!!!! Sponzoruš, kot je ta, je malo morje!?! BEDA slovenskega PISUNSTVA!!!!