Samo joški pa izgledata odlično glede na staranje preostalih delov telesa,ali pa morda ....
Se ne strinjam s Piko,živim po svoje. Zakaj si videt kot milfa 50+??
Ti pa boš videti kot Miša!
Nekje sem prebral,da je rojena 1980.Jaz sem leto starejši in mi izgleda kot mama ali veliko starejša sestra.
Pri vsem nepomembnem na tem svetu, kot je zapeglana koža brez starostnih gub in gubic je človeku važno zgolj to da je srečen v svojem vsakdanu in da je zdrav!
Meni je pa zdej dosti bolj lepa ka prej. V bistvu mi zdej zgleda vrhunsko.
Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite -- Bredhot.Com
www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks
še vedno je dobra za jo pofukat
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Samo joški pa izgledata odlično glede na staranje preostalih delov telesa,ali pa morda ....
Se ne strinjam s Piko,živim po svoje. Zakaj si videt kot milfa 50+??
Ti pa boš videti kot Miša!
Nekje sem prebral,da je rojena 1980.Jaz sem leto starejši in mi izgleda kot mama ali veliko starejša sestra.
Pri vsem nepomembnem na tem svetu, kot je zapeglana koža brez starostnih gub in gubic je človeku važno zgolj to da je srečen v svojem vsakdanu in da je zdrav!
Meni je pa zdej dosti bolj lepa ka prej. V bistvu mi zdej zgleda vrhunsko.
Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite -- Bredhot.Com
www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks
še vedno je dobra za jo pofukat