prokleti priseski davkoplačevalskega denarja. Grebejo se in kradejo!!!Ukinit RTV - kdo sploh gleda te presranete!!! Imamo dovolj drugih boljših programov!!!
Prosim,čimprej zakodirajte TV SLO.Tudi tuje PAY TV plačujemo,če jih želimo gledati.Kdor bo hotel gledati ta program,naj plača.Ne da se mi podpirati Ljerko Bizljevo !!!
Edino, kar bi bilo zakonito in pravilno, da vse te priseske z musarčko na čelu naženejo na trg dela!!
Bo vsaj babe pošlihtala.
Pi... prepotentna!
ne enega za ta komentar ti jih dam 10 ++++++++++
prokleti priseski davkoplačevalskega denarja. Grebejo se in kradejo!!!Ukinit RTV - kdo sploh gleda te presranete!!! Imamo dovolj drugih boljših programov!!!
Edino, kar bi bilo zakonito in pravilno, da vse te priseske z musarčko na čelu naženejo na trg dela!!
Prosim,čimprej zakodirajte TV SLO.Tudi tuje PAY TV plačujemo,če jih želimo gledati.Kdor bo hotel gledati ta program,naj plača.Ne da se mi podpirati Ljerko Bizljevo !!!
Info zamaščenka naj bi bila direktorica??? Idiotizem na kvadrat! Lepo vas prosim!
ha, ha, ha ... saj ni res, pa je, to je slovenija
Ta država je NORA!
Svija se samo gura,od korita do korita.Pa keda bo tega fertig,jebemomilomater?
Saj je vseeno kdo je dir. na TV greznici oz. Hanzi TV-ju, ne bo nič drugače.
Imam kabelski priključek T2,plačujem T2-ju in moram plačat še RTV,Kje je tukak logika mi ni jasno?
Ko zagledamo Mitja Štularja, slinastega plačanca z hrbtenico deževnika, se nam skrči želodec. Tej bedi pa vendar drugi teden poteče mandat.
Hanzi tv - StasiNova24tv. Nobene razlike.
Človek ne more verjeti, kako se Musarjeva grebe za položaj!!! Če te nekdo noče, te pač noče! PIKA!!!
Sodrga čez trupla do plenjenja in položaja.
Leva ambiciozna kretenka