Dodatek? Potnikom, ki so prisiljeni uporabiti muzejski eksponat iz začetka prešnjega stoletja bi morali plačati odškodnino za trplenjena psihoubijslskem cilazenju z 30 km/h!
Tam, kjer kartomati na postajah ne sprejemajo gotovine, druge opcije za nakup pa ni, se dodatek za nakup vozovnice ne doplača. Preverjeno, ker sam občasno uporabljam vlak. Kartomati pa praviloma skoraj nikjer ne sprejemajo več gotovine; to opcijo so na… ...prikaži več SŽ ukinili zaradi vlomov v kartomate. Lani poleti pa mislim, da se je še dalo.
Se govori, da je Spoštovana Gospa Vesna rekla,da je ena debeloritna kuzla ukradla dva in pol milijona,,, Pa to je veliko denarja,, Za operacijo njene velike riti bo šlo res 10 jurjev,,, ampak kam je namenila potem 1 milijon štiristo… ...prikaži več devetdeset tisoč jurjev,,,Naj mi kdo to pove
Ja to se je zgodilo na ajzenponu,,,
Mene bolj zanima,kdaj bodo vlaki vozili vsaj tako hitro kot v italiji,pa cena vozovnice naj bo tudi taka
Dodatek? Potnikom, ki so prisiljeni uporabiti muzejski eksponat iz začetka prešnjega stoletja bi morali plačati odškodnino za trplenjena psihoubijslskem cilazenju z 30 km/h!
Ti novejši modri so kar ok. Vsaj klimo imajo. Oni rdečerumeni so pa muka.
Tam, kjer kartomati na postajah ne sprejemajo gotovine, druge opcije za nakup pa ni, se dodatek za nakup vozovnice ne doplača. Preverjeno, ker sam občasno uporabljam vlak. Kartomati pa praviloma skoraj nikjer ne sprejemajo več gotovine; to opcijo so na… ...prikaži več SŽ ukinili zaradi vlomov v kartomate. Lani poleti pa mislim, da se je še dalo.
Po novem plačujemo vozovnice za vlak, ki sodi še v čas Marije Terezije.
To E3, še je upanje zate! Pljuvaj po svojih komunistih!
* dodatek za nakup vozovnice NA VLAKU
Spet nov nateg...a ja šefi SŽ rabijo za K*.....
Se govori, da je Spoštovana Gospa Vesna rekla,da je ena debeloritna kuzla ukradla dva in pol milijona,,, Pa to je veliko denarja,, Za operacijo njene velike riti bo šlo res 10 jurjev,,, ampak kam je namenila potem 1 milijon štiristo… ...prikaži več devetdeset tisoč jurjev,,,Naj mi kdo to pove Ja to se je zgodilo na ajzenponu,,,