Slovenija
24 ogledov

Plusi in minusi najugodnejših

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Votko 10:31 16.november 2011.

    Pepiman...to sploh ni res kar ti govoriš. Daj no lepo te prosim, ne zavajaj ljudi. Da ima Simobil top pakete, daj naštej mi en paket ki me bo prepričal. Še nisi bil na Tušmobilu in sploh ne veš kako je. ...prikaži več Sem bil 2 leti na Simobilu in nikoli ni nič štimalo in skoz so izkali neke izgovore in me ene 3x tudi nategnili. Sedaj sem že več kot eno leto na Tušmobilu in mi še enkrat niso nič zaračunali. To pa da ti ne znaš uporabljat telefona pa ni kriv operater, ampak ti sam!

  • Matej Ocepek 11:37 16.november 2011.

    zakaj niso dali še mobitela v primerjavo zraven?

  • DreamDesign 09:37 16.november 2011.

    Si.mobil ne ponuja neomejenih klicev v omrežju Si.mobila. Ampak 999 minut velja za klice v domače omrežje, klice na druga mobilna omrežja in klice v stacionarna omrežja.

  • Pepiman 10:20 16.november 2011.

    tale simobilov paket je top! na tušu so pa sami prevaranti. skoz majo neke trike, da moraš pazit, v katermu omrežju si in ti potem dodatno zaračunavajo neke fore...

  • Pepiman 10:52 16.november 2011.

    čist jasno je, da tale paket preprosto zmaga na celi črti, ker ma vse, kar jaz rabim. tuš ima celo goro pogojev, kje lahko govorim in kurim podatke in kje ne, da se mi ne bo kaj zaračunalo. poleg ...prikaži več tega mam celo vrsto kolegov na orto, neki na itaku. na tušu je blo neki nesrečnikov, ki so samo čakali, da jim poteče vezava.

  • Realist 13:21 16.november 2011.

    Pozabili ste pa največjo razliko, omrežje! Simobil manj vlaga v omrežje in je v zaostanku ter ima konstantno težave. Tušmobil ni tako obremenjen ker ima manj uporabnikov in boljšo in novejšo tehnologijo. Sedaj se je na Simobilovo omrežje priklopil še ...prikaži več Bob tako da se pričakujejo še večje težave. Pokritost s 3G je pri Tušmobilu mnogokrat boljša kot pri Simobilu kar pomeni da je to težava za vse ki ste pri Simobilu in uporabljate pametne telefone, ker so prenosi počasni, večkrat uporablja Edge za prenos podatkov, telefon pa preklaplja med obema signaloma kar zan biti res moteče če se to zgodi ravno med pogovorom.. Cena: pri Tušmobilu imaš še vedno za internet neomejen, pri Simobilu 999MB, kar je za večino dovolj. Sporočila isto.

  • Dixon 09:42 16.november 2011.

    Koliko teh primerjav ste že naredili in tudi sicer na drugih portalih je bilo veliko govora kdo je najbolj ugoden in kdo najbolj zavaja. Trenutno najbolj ugoden ponudnik v Sloveniji je Tušmobil, ima odlične pakete, izvrstne telefone in tudi samo ...prikaži več tehnologijo je pripeljal na nivo, ki je spodoben za takšnega operaterja. Simobil vemo kje je, samo zavajanje in pa namesto da bi vložili v zastarelo tehnologijo, se še kar naprej trudijo z butastimi reklamami in zavajanjem. Mobitel pa itak vemo: Đabest paket, javna uprava in pa državna podjetja rešujejo obstoj!

  • Evelin Slivar 12:08 16.november 2011.

    Jst glede tušmobila ne vem kako pa kaj imajo,sem pa na simobilu že kar lep čas pa vsi moji domači so na simobilu in niti enkrat nismo imeli problemov in smo vsi zadovoljni z tem paketom ki ga imamo,tudi ko ...prikaži več so pisali o dražitvah pa ne vem kaj vse sm ostala na simobilu ker se res zadovoljna z njim... res pa je da če bi že menjala nebi nikol šla na tuš mobil potem rajši na mobitel ker ga ima moj partner in je zadovoljen z njim... jst grem tam kjer je preverjeno dobro...

  • dino.sepe 12:24 16.november 2011.

    Mene Simobil ne prepriča. Non stop menjujejo te pakete, si dodatno zamišljujejo razne dodatke in ko se recimo voziš po obvoznici v LJ me je non stop prekinjalo. In potem ko sem poklical na njihov center za pomoč so mi ...prikaži več pač rekli da se zavedajo problema in da pač tukaj ne morejo nič pomagati. Če pa relano pogledamo ta dva paketa ki ju primerjajo bi se jaz odločil za Tušmobil. To pa zato ker ima Tušmobil boljši prenos podatkov in hitrejši mobilni internet. Sem si vzel 7 dnevni brezplačni test in sem lahko sam preveril kaj in kako. In to lahko naredi vsak, ki temu ne verjame. In na koncu ima Tušmobil še boljš ponudbo telefonov. Mene s tem iPhonom Simobil ne prepriča da bi bil zaradi tega pri njih!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.