Slovenija
2635 ogledov

Po 17 kaznivih dejanjih so ga končno priprli, noro, kaj vse so našli doma

Komentarjev 13
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • maček 17:33 24.november 2025.

17?pa ne moreš verjet. Potlej lahko naredim vsaj 14 kaznivih dejanj in mi ne bo nič. T{ooooooooo. Bravo tožilci, bravo sodniki. Kriminalci vas ljubijo.

• Ender3 21:42 24.november 2025.

Ne jamraj, desničarji imate krivosodje pod kontrolo. Če ne gre drugače pa organizirate neprijavljene shode kot pritisk ulice na sodišče in njihove odločitve..

• bobubob 17:04 24.november 2025.

Volili smo za pravno državo in imamo jo. Državo, v kateri se po Bavconovem načelu pravo uporablja za zaščito mafijskega sistema na škodo plebsa. Bravo, volilci. Levi in oni malo manj levi, ki se oglašujejo kot desni (sredinci).

• maček 17:34 24.november 2025.

17? Bravo tožilci, bravo sodniki. Kriminalci vas ljubijo.

• Toma 17:10 24.november 2025.

Danes nas pa res zasipavajo s temi novicami o romorodcih. In ne upajo se reči bobu bob!

• Ender3 21:39 24.november 2025.

To zasipavanje z novicami je dobra hrana za komentiranje kletnih prebivalcev. Za nagrado prejnejo pa polisendivič..

malonaokoli 07:43 25.november 2025.

Strah me je živeti v takšni državi, kjer so nasilni kriminalci nedotakljivi s strani zakonodaje in represije...kdo bo takšne osebke ustavil, če ne sistem ?

• tinto 21:29 24.november 2025.

Kaj sem zvedel Kaj sem zvedel--- Danes do 19 ure je zaradi popušenja na referendumu SMRTI ,,že 192 kom levičarjev naredilo samomor,Kaj to pomeni Skoraj v vsaki slovenski občini imamo enga ali pa več trupel levih kadavrov, ki niso mogli ...prikaži večli prenesti golobovega poraza, Je pa tudi đe ena kolateralna korist od tega referenduma,, Do nocoj imamo manj 192 kom levih komunističnih smrdljivcev,, To pa je za pozdraviti

• Ender3 21:34 24.november 2025.

Za nazdravit pa tvojemu maloumju.

• jfp 19:15 24.november 2025.

Ko so bili miličniki, so take spustili skozi svoje roke, fasal si jih. Danes pa imamo pobabjeno policijo, ki skrbijo za človekove pravice barab. Ukvarjajo se pa s klavirji, pa bojlerji..A ja, slednje je le ena od golobjih pogruntavščin.

• Ender3 21:36 24.november 2025.

Mentalist iz kleti. Brez pogrutavščin..

• sam99 16:27 24.november 2025.

ubit cigana + komunista-rdećga klavca potrebnega šusa, ko suha zemlja vode ? ? ?

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.