Slovenija

Po burnem sporu v parlamentu je le padel dogovor: Luka Mesec zadovoljen

Komentarjev 19
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • nada85 15:07 13.maj 2026.

Stevanovič ne sme popustiti levičarjem pri izbiri, ker bodo ga nesramno izsiljevali kar naprej

• munja 13:45 13.maj 2026.

Zdaj bo pa mesečnik, brez sekunde delovne dobe, hodil kot puran, marš!!!!!!!!!

• Ender3 14:01 13.maj 2026.

Papagaji, bolje bi bilo preveriti koliko ima dejansko delovne dobe posvečeni vodja stranke SDS..In ne, da ponavljate njegove izjave v lastno samoobrambo.

• munja 14:03 13.maj 2026.

Endrkač, TEBE NISEM NIČ VPRAŠAL, MARŠ!!!!!!!!!!!!!!!!

• Ender3 14:06 13.maj 2026.

Bebo munjasti, kaj misliš da si v parlamentu in ne v kleti..Je tebe morda kdo vprašal ali zgolj naročil, da komentiraš in žališ..

• munja 17:38 13.maj 2026.

Endrkač marš!!!!!!! Tudi tebe nihče nič ne vpraša, pa se stalno vsiljuješ s svojimi butastimi komentarji!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• slovenski3 17:59 13.maj 2026.

A imajo tudi purani košate brke in kratko pamet kot Luka Mesec? Edini kvalificiran komentator za puranje zadeve je Ender3, on mi naj pojasni to skrivnost.

• maček 13:30 13.maj 2026.

Bravo luka,še ceputota odstavi za nas socijalce,pasi zmqgal.

• slovenski3 18:01 13.maj 2026.

Vedel sem, da si na socialni, čeprav si še sposoben za kramp in lopato.

• Ender3 13:21 13.maj 2026.

Kako dobro bi bilo, če bi se o vseh stvareh strpno in pametno dogovarjali. Zadovoljni bi bili vsi tako politiki kot volilci, državljani..

• slovenski3 18:03 13.maj 2026.

Kar začni, saj si največji nestrpnež na tem portalu! In še stare puhljice prodajaš, kar je še posebej vredno vsega osojanja.

• Facja 12:37 13.maj 2026.

Zoran Drhal Stevanović je koruptiven politik, a nič bolj kot Janša, Golob, Metsola, Kallas... Janšo sem navedel namenoma, da bodo janšisti pritiskali minuse. Izvajam namreč moralno-socialni test, ki bo dokazal, da četudi napišeš kaj o občih vse-sprejetih moralnih normah, pa ...prikaži več zraven omeniš janšo, dobiš minus, ker generalnega sekretarja centralnega komiteja pardon predsednika rumeno-modrih pač nikoli in nikdar ne smeš skurcati.

• hpet 13:15 13.maj 2026.

Jaz sem ti stisnil minus. Pa ne zaradi janše ali goloba, ampak zaradi Zoran Drhal Stevanovič. Torej v svojem moralno socialnem testu, obče sprejetih moralnih normah, si padel na svojem testu. Razen če se čutiš moralno nadpoklican, da nekoga ozmerjaš z drhal?

• maček 13:27 13.maj 2026.

Steviči odstopi

• McBobo 14:48 13.maj 2026.

Vseglihar.

• munja 17:41 13.maj 2026.

Facja ti boš izvajal moralni test, prve tri besede v tvojem komentarju so pa moralne, marš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• ferdopis59 13:16 13.maj 2026.

Tukaj bi morali narediti , da je številov članov v odborih glede na rezultate volitev strank in to v obratne vrstnem redu. Predsedniki odborov za kontrolo ministerstev pa naj bi zahtevne odbore prevzela opozicija ostale pa koalicija. (samo na hitro).

• hpet 13:21 13.maj 2026.

Marsikaj ne štima v našem parlamentu in politiki. Jaz bi dodal še minimalni pogoj 5let delovnih izkušenj v gospodarstvu za vsakega poslanca/ministra.

• Ender3 14:16 13.maj 2026.

Če odmislimo ustrezno izobrazbo je pomembna osebna morala,kultura in odgovornost do volilcev..In, kar je najbolj pomembno nekaznovanost. Ironija je da ,kar velja za vse zaposlene delavce ne velja za izbrance ljudstva..Tako imamo pravnomočno obsojene, ki sedijo v DZ in odločajo ...prikaži več o tem, kar je prav in kaj ne. Drugim pridigajo o zakonitosti, ki jo sami ne spoštujejo..

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.