Slovenija

Po hudi nesreči v Termah 3000 se je 8-letnik prebudil iz kome

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Pepe007 07:47 06.avgust 2026.

Vse dobro otroku. Tobogani so za tiste, ki kdaj peljemo kake otroke tja, velik stres in se je brezveze zanašati na redarje in zdravo pamet ostalih. Če z ženo peljeva vnuke, potem gre en pred njim dol in en za ...prikaži več njimi, da jih hitro odstraniš iz izteka. Ne spustiš ostalih vmes. Ni enostavno za starše, ampak ravnati pri tistih do 10 let bolj poenostavljeno je veliko tveganje, ker plavajo prepočasi.

eeee 08:27 06.avgust 2026.

Tudi jaz sem tamalo čakal pod toboganom, da sem jo hitro spravil stran

• Pepe007 09:05 06.avgust 2026.

Poskušaš zabavno stvar narediti varno za otroka. Absolutne varnosti žal ni. Naj otrok hitro okreva. Ni mi sicer jasno, kako je bil otrok več 10 sekund pod vodo, če je bila mama v bližini. Lahko je tudi zapis napačen. Običajno ...prikaži več starš poskuša na vsak način pomagati otroku, tudi če mu s tem mogoče škoduje, ker ni strokovnjak in ker so čustva premočna.

• Kmodri_ 05:44 06.avgust 2026.

Vse dobro malemu!

ales39 21:17 05.avgust 2026.

Vse objavljate z vsaj poldnevno zamudo. V tem primeru zamujate cel dan. Kopiranje brez smisla.

• s51lu 21:41 05.avgust 2026.

Zgodilo se je prejsnji teden....halo, ni mogoce en mesec v umetni komi (bil sem tam)

eeee 00:39 06.avgust 2026.

Lahko bi poizvedeli, kaj je z otrokom. Se bo zmazal brez hujših posledic, bo invalid,... Upam, da bi okreval. Glede dogodka: sem ze takrat napisal, da se to ne bi moglo zgoditi, če bi bademajstri delali kot je treba. Preverili, ...prikaži več ce je spodaj fraj, nato dali zeleno za spust.

• Toma 08:59 06.avgust 2026.

Dokler pride dol, se lahko situacija spremeni!

eeee 09:10 06.avgust 2026.

Možno, vendar tezko, če je majster spodaj in nadzira dogajanje okoli izteka

• Toma 08:58 06.avgust 2026.

Bo potrebno predpisati min. starost za toboganske bazene. Plavalka, ki ga je brcnila v glavo, se verjetno čuti krivo ampak, ko se je zgoraj spustila ni mogla vedeti kaj se bo motalo okoli izteka. Brez vezejo je iščejo, je 100% nedolžna!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.