Magazin /magazin/vip

Po incidentu v sinovi šoli Maja Martina Merljak "skočila v zrak"

Komentarjev 13
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Pierre 08:24 31.julij 2026.

Dramski krožek namesto staršev?

Garancija 08:10 31.julij 2026.

Hudo je, če panično napadalen do vseh

• torentino 09:04 31.julij 2026.

Če bi oboji, iči in kraniči ostali doli, ne bi prenašali svojih medplemenskih problemov k nam. Isto velja za vse ostale, ki rinejo v EU.

• palson 09:38 31.julij 2026.

Kot da jih mi, med sabo, nimamo...

Iuckyss1 08:26 31.julij 2026.

Dobra poteza, ampak Janezi bo takšne zadeve ukinil, ker rabi butast narod, naspidiran in nestrpen...Sedaj ima takšne le v krogu volilcev SDS, ostali so normalni...

• mateja7 10:52 31.julij 2026.

Ti si tudi nestrpen do drugače mislečih kar pomeni, da si ti tisti, ki rabi obravnavo.

Iuckyss1 10:56 31.julij 2026.

Jaz nisem nestrpen do drugače mislečih, ampak do nemislečih, zbudite se kreteni...

• mateja7 13:06 31.julij 2026.

Še ena tvoja nestrpna izjava. Doma tudi vse komandiraš, da morajo razmišljati izključno po tvojih navodilih? Glede na to, da druge rad obkladaš z žaljivkami, si to sigurno ti.

Iuckyss1 18:02 31.julij 2026.

Povem pač tako kot je, Mateja....Kdor podpira SDS ima ali finančne koristi od tega in je lopov, ali pa je kreten, druge logične razlage pač ni...

• KorektenOdgovor 05:54 01.avgust 2026.

Spoštovana ga. Maja, sem iz šole vašega sina in bi vas samo prosila, da že enkrat zaključite s svojo samopromocijo na naših hrbtih. O vašem "dramskem" krožku bi na šoli imeli veliko povedati, a se ne bom spuščala na vaš ...prikaži več nivo. Vem, kaj imamo v šolstvu in s čim se moramo s kolegi ukvarjati, zato so vaša tovrstna izvajanja resnično nekorektna. Ali je vaš "dramski" krožek v resnici pomagal, pa bi morda kaj več lahko povedali razredničarki obeh razredov. A sedaj je poletje, dopusti so - spočijmo si.

• bodočipartizan 12:08 31.julij 2026.

Bravo Maja, tako se dela!

• koala9 15:56 31.julij 2026.

Sina lahko vpiše v kvalitetno šolo, pa ne bo treba skakati v zrak. Tam so normalni otroci.

• Marija01 10:17 31.julij 2026.

Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 8.000.000 € s stopnjo 3%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.