Bruselj daje kmetom subvencije zato,da ne bi doma pridelovali zdrave hrane,ampak da bi mi vsi kupovali zastrupljeno hrano iz hoverja, lidla, eurospina,ker se jim je.. za naše zdravje
Zanimive obljube, predvsem tista o vključevanju v dohodnino...ni bilo rečeno, da bo davčna reforma še počakala? Torej bodo v mesecu dni dobili samo še eno bolj "konkretno" obljubo. :-) Vse ostalo pa se tako že dogaja ali pa gre samo… ...prikaži več za formalonost, kot je vključevanje v pogovore/dogovore ali pa odstranitev materiala na državne stroške.
Ne bi dovolili gradnje suhih zadrževalnikov na svoji zemlji ,ki bi jih obvarovala pred poplavami ....država bo na lastne stroške odstranjevala blato nastalo po poplavah ?
Halo kaj se gredo z mojim denarjem ?
Kaj vas je spet nategnil, ko afna banano, obljube, obljube, pri taubiju velja tisti rek; ČE SEM OBLJUBIL, ŠE NISEM DAL.
Bruselj daje kmetom subvencije zato,da ne bi doma pridelovali zdrave hrane,ampak da bi mi vsi kupovali zastrupljeno hrano iz hoverja, lidla, eurospina,ker se jim je.. za naše zdravje
Zanimive obljube, predvsem tista o vključevanju v dohodnino...ni bilo rečeno, da bo davčna reforma še počakala? Torej bodo v mesecu dni dobili samo še eno bolj "konkretno" obljubo. :-) Vse ostalo pa se tako že dogaja ali pa gre samo… ...prikaži več za formalonost, kot je vključevanje v pogovore/dogovore ali pa odstranitev materiala na državne stroške.
Kmečka pamet.
Je prevladala nad SDS pumpanjem....
Ne bi dovolili gradnje suhih zadrževalnikov na svoji zemlji ,ki bi jih obvarovala pred poplavami ....država bo na lastne stroške odstranjevala blato nastalo po poplavah ? Halo kaj se gredo z mojim denarjem ?