Slovenija
1575 ogledov

Po intenzivnih sestankih padla odločitev

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Plavi-mil 19:43 18.marec 2024.

Kaj vas je spet nategnil, ko afna banano, obljube, obljube, pri taubiju velja tisti rek; ČE SEM OBLJUBIL, ŠE NISEM DAL.

Garancija 08:17 19.marec 2024.

Bruselj daje kmetom subvencije zato,da ne bi doma pridelovali zdrave hrane,ampak da bi mi vsi kupovali zastrupljeno hrano iz hoverja, lidla, eurospina,ker se jim je.. za naše zdravje

• h4ck3r 07:52 18.marec 2024.

Zanimive obljube, predvsem tista o vključevanju v dohodnino...ni bilo rečeno, da bo davčna reforma še počakala? Torej bodo v mesecu dni dobili samo še eno bolj "konkretno" obljubo. :-) Vse ostalo pa se tako že dogaja ali pa gre samo ...prikaži več za formalonost, kot je vključevanje v pogovore/dogovore ali pa odstranitev materiala na državne stroške.

• onxxx 11:32 18.marec 2024.

Kmečka pamet.

Leon 08:00 18.marec 2024.

Ne bi dovolili gradnje suhih zadrževalnikov na svoji zemlji ,ki bi jih obvarovala pred poplavami ....država bo na lastne stroške odstranjevala blato nastalo po poplavah ? Halo kaj se gredo z mojim denarjem ?

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.