Odlično ! NLB ima že dovollj zmonopoliziran položaj, njihove obresti na varčevanja so najmanjše, stroški visoki,... skratka, rabimo dejansko konkurenco tudi na bančnem trgu !
Vsem, razen Brodnjaku je bilo že v štartu jasno, da NLB v prevzemnem boju za Addiko Bank, proti Raiffeisen Bank International (RBI) nima niti teoretičnih možnosti kaj šele, da bi uspeli!
Mačk po bitki je lahko biti general. Sam sem to, da niti pod razno ne bo uspelo objavil dvakrat, nazadnje pet dni nazaj. Pa ne gre toliko za to, da je bila v igri RBI. Lahko bi bil tudi kdo… ...prikaži več drug. Gre za to, da gre za balkanska posla. Le Američanov niso dobili v svoj špil.
Odlično ! NLB ima že dovollj zmonopoliziran položaj, njihove obresti na varčevanja so najmanjše, stroški visoki,... skratka, rabimo dejansko konkurenco tudi na bančnem trgu !
Vsem, razen Brodnjaku je bilo že v štartu jasno, da NLB v prevzemnem boju za Addiko Bank, proti Raiffeisen Bank International (RBI) nima niti teoretičnih možnosti kaj šele, da bi uspeli!
Mačk po bitki je lahko biti general. Sam sem to, da niti pod razno ne bo uspelo objavil dvakrat, nazadnje pet dni nazaj. Pa ne gre toliko za to, da je bila v igri RBI. Lahko bi bil tudi kdo… ...prikaži več drug. Gre za to, da gre za balkanska posla. Le Američanov niso dobili v svoj špil.
Grunf, ni panike, sem prebral tudi tvoje komentarje na to temo...
Saj ne, da pametujem, ampak očitno nas ne bo nikoli srečala pamet. Vsak denar vložen v Balkan, je izgubljen denar. Tako kot piranski zaliv.
Bufala Brodnjak mora odstopiti. To je bila njegova edina naloga in ni je izpolnil.
Vlagateljem nič, za posojila visoke obrestne mere. Tako lahko uspešno posluje celo Brodnjak!
Brodnjak škodi NLB. Sicer bi ob normalnem vodstvu, lahko s sedanjo višjo ponudbo uspeli prevzeti banko. Z njim tujci nimajo zaupanje v NLB.
Delnice NLB so nerealno visoke. Ves uspeh je v tem, da realno lupijo komitente.
Banke so kot virusi....ne da se jih znebiti.
Iščeš dekle za priložnostno srečаnje? Poskusi to spletno stran - https://3n.si/zurnal
Morda bi bilo zanimivo, če bi RBI spotikali pri ponovnem vstopu na slovenski trg, saj že tako imamo preveč tujih bank.