Šport /sport/olimpijske-igre

Po padcu Ilke Štuhec prekinili trening

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • 4krogci 14:08 06.februar 2026.

celotn trening je bil izpeljan! Padla samo Ilka....ampak po njenih besedah je samo polovicno kriva sama za padec hahahhaha

Garancija 14:06 06.februar 2026.

Pa glih naša mora past

• radovednica 15:55 06.februar 2026.

Itak, podobno kot kobila nerodna štorasta, Petra Majdič, ki je edina na vesoljnem svetu zgrmela v tisto luknjo! To so pač slovenjceljčki, čislani, prevzetni, hvalisavi. Tako pač je, povsod. Tudi edino "prepeličko" (košarka) je na tak enostaven način blokiral na ...prikaži več OI francoz, da ni bilo potem nič od njih, pa še in še...

• tyler 18:37 06.februar 2026.

V kripto prevari sem izgubil 560.000 evrov in nekaj časa sem mislil, da jih ne morem dobiti nazaj. Izkušnja je bila uničujoča, dokler nisem stopil v stik z NVIDIA TECH HACKERS. Njihova ekipa je bila profesionalna, odzivna in zelo usposobljena ...prikaži več za sledenje ukradenemu premoženju. Na moje olajšanje jim je uspelo pravočasno povrniti mojo kriptovaluto. Zelo sem jim hvaležen za pomoč. Kar se mi je zdelo kot popolna izguba, so spremenili v zgodbo o uspehu. *E-pošta: nvidiatechhackers@gmail .com

• radovednica 15:52 06.februar 2026.

Pa kaj ta baba izpeta pred vsaj 5 leti sploh tam dela? Lezbača! Naj se spoka že enkrat za vselej, š

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.