Slovenija
796 ogledov

"Po preprogi ni mogoče priti v nebesa"

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Renata Zadnikar 11:44 31.marec 2013.

Aspetiamo...žal mi je, da si dobil tak občutek, za katerega ti zagotavljam, da ni pravi. V resnici je g. Juhant še dosti boljši človek. Sama sicer redkokdaj zaidem v cerkev (enkrat na nekaj let), sem se pa z g. Juhantom ...prikaži več nekajkrat srečala ob različnih priložnostih in lahko rečem, da če bi bili vsi duhovniki taki ljudje, bi bilo marsikaj drugače. lp

• Aspetiamo 10:45 30.marec 2013.

S tem Juhantom sem se le enkrat srečal, pa je deloval povsem drugače, kot govori v tem "pogovoru". Tole tu, je njegova zgodba za medije, se pa bojim, da ni preveč realna. Pri tistem srečanju sem dobil ob njem ...prikaži več občutek nekega samega sebe polnega mafijca, ki je zelo podoben tistim, ki jih v Vatikanu kritizira. Na žalost.

• Lavdan 10:51 30.marec 2013.

Pošteno razmišljajoč duhovnik, ki je zaradi tega na stranskem tiru.

• dragec 13:22 30.marec 2013.

če nisi naš.....?????

• grascak1 23:16 01.april 2013.

hja bl carskega župnika kt je pavle ni v slo.,vem ker je bil pr nas v gros. kaplan par let,pavle razturaj še naprej

• Lars Nockdie 14:40 31.marec 2013.

Podpiram vas gospa Renata,zelo prav imate!! Pošten duhovnik ,zato pa ga v svojem krogu ne marajo,ker je malo tako razmišljujočih kot on , veliko je tistih ki imajo napačen razlog za njihov poklic.Igra denarja.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.