Kisel priokus bi imel humor v nadaljevanju gaga-ja. Hribar je pustil neizbrisen pečat. To je nekako tako, kot da bi Queen nadaljevali brez Fredija. Ne gre. Naj si omislijo podoben format z drugim imenom.
Dajte nehajte že enkrat, kdo pa še dandanes posluša radio? Vsakdo enkrat umre, pustite ga, naj počiva v miru, Ta oddaja nima več smisla in nikoli več ne bi bila prava brez Sašota.
Radio Ga-Ga je bil v srednjih letih v najboljših letih s humorjem, ki te je nasmejal do srca! Zadnja leta mu je malce pošla sapa, ampak je unikatna satirična in humoristična oddaja!
Vodstvo naj prevzame Poznek, se je najbolje približal Hribarju po imetacijah likov! Artač je povprečen, ostali pa podpovprečno imetatorji! Vseeno naj nadaljujo delo, ki ga je začel Hribar! Če ne že drugega v njegov spomin!
Ja to je konec ene ere,Sašota se ne da nadomestit
Kisel priokus bi imel humor v nadaljevanju gaga-ja. Hribar je pustil neizbrisen pečat. To je nekako tako, kot da bi Queen nadaljevali brez Fredija. Ne gre. Naj si omislijo podoben format z drugim imenom.
Dajte nehajte že enkrat, kdo pa še dandanes posluša radio? Vsakdo enkrat umre, pustite ga, naj počiva v miru, Ta oddaja nima več smisla in nikoli več ne bi bila prava brez Sašota.
Lahko bi pa Sašota kdo imitiral. Njemu bi se to zdela vrhunska zajebancija. Imitirati imitatorja.
To je bila ena najbolj neumnih oddaj na radiju ! Ne posiljujte nas z njo !
Anja, seveda, ker tvoj domet je "humor" neonacistične janševiške falange, vsako leto v Bovcu.
Ne jaz sem tako kot ti 'globalistična packa ' !
Anja je samo en od mnogih profilov kletnega maloumja..
Radio Ga-Ga je bil v srednjih letih v najboljših letih s humorjem, ki te je nasmejal do srca! Zadnja leta mu je malce pošla sapa, ampak je unikatna satirična in humoristična oddaja!
Anja, ti si Kopriva, iz kleti na Trstenjakovi. Vemo te.
Vodstvo naj prevzame Poznek, se je najbolje približal Hribarju po imetacijah likov! Artač je povprečen, ostali pa podpovprečno imetatorji! Vseeno naj nadaljujo delo, ki ga je začel Hribar! Če ne že drugega v njegov spomin!
Jaz ga nisem poslušal ,samo po pomoti!!
Naj ugibam, kaj posluša 🌷? Radio Ognjišče ?
Hribarja nisem nikoli poslušal, zame je le Aktual, ne vem čemu toliko galame, ko je na sceni še toliko humoristov.
no, z debilnim Aktualom si pokazal svoj IQ, zato verjamem, da Ga Ga ni zate ... ga je potrebno razumeti .. Zečiča in Grdovića pač ni treba ..
Jaz študiram, kako bi ta drek (Aktual) izbrisal s seznama postaj v avtu, pa se ne da. Ena bolj debilnih postaj. Sam ndh-jski drek.
P.S. kerih humoristov? Jaka Šraufenciger? Moped show?
Aktual, podn od podna !