Po moje je bla ukro nazi mafija, ker niso dobili zaston fruštka in stanovanja v Ljubljani so pa mal strelal in zganjal represijo nad poštenimi državljani!
"ma kaj bi rad da te res pridem k teb in te lastoročno vržem iz tvojega kurnika." Slavafuk a si obiskoval tečaj za "počasne" ukrajince z imenom "Slovenački u tri koraka"! Jebe te vse, še najbolj pa slepo sledenje šiptarju… ...prikaži veču in njegovemu cirkusu plešočih pudljčkov!
slavafuk22, 22 je verjetno številka tvojga IQ, sej pišeš traparije, kot so tele:"golazn srbska mrš čez reko srbijo pa spomini ubrisanih vzemi seboj.......ste računali da bo jugoslavija obstajala še naprej!". Bom šel čez reko srbijo, samo povej kje je???? 🤣
V našo deželo prihaja sama golazen
srbi pa cigoti kdo pa... nisem presenečen dolker se te golazni ne rešimo se nam slovenji slabo piše
Sam sebe si opisal, kot cigota...kaj še počneš v naši državi?
Po moje je bla ukro nazi mafija, ker niso dobili zaston fruštka in stanovanja v Ljubljani so pa mal strelal in zganjal represijo nad poštenimi državljani!
dej spzidi srbine sej vemo da te vučič jebe v ritko!
Cigo, še si v naši državi. Si pozabil kje je meja? Te peljem?
ma kaj bi rad da te res pridem k teb in te lastoročno vržem iz tvojega kurnika.......
"ma kaj bi rad da te res pridem k teb in te lastoročno vržem iz tvojega kurnika." Slavafuk a si obiskoval tečaj za "počasne" ukrajince z imenom "Slovenački u tri koraka"! Jebe te vse, še najbolj pa slepo sledenje šiptarju… ...prikaži veču in njegovemu cirkusu plešočih pudljčkov!
Še enkrat si dokazal, da si pravi cigo. Nasilnež in idiot. Marš na mejo in odkokodakaj ven iz naše države.
golazn srbska mrš čez reko srbijo pa spomini ubrisanih vzemi seboj.......ste računali da bo jugoslavija obstajala še naprej
Sem Slovenec. Ti, golazen ciganska pa marš iz MOJE države.
slavafuk22, 22 je verjetno številka tvojga IQ, sej pišeš traparije, kot so tele:"golazn srbska mrš čez reko srbijo pa spomini ubrisanih vzemi seboj.......ste računali da bo jugoslavija obstajala še naprej!". Bom šel čez reko srbijo, samo povej kje je???? 🤣
vi ste glupi ko noč ! jebite se