Šport /sport/olimpijske-igre

Po srebru Niki v solzah: Takoj po tekmi je težko

Komentarjev 20
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    mahatma2 07:10 08.februar 2026.

Odermat je bil šele 4. Bog ne daj da bi bila Nika šele 4. Ker potem bi bila to nacionalna katastrofa in to večja kot pa so bile poplave lansko leto. Srebrna medalja na OI so sanje mnogih , ki ...prikaži veči pa se jim nikoli ne uresničijo. Na primer Sara Takanashi je bila nekaj let superiorna skakalka , pa nima olimpijske medalje in upam , da jo letos dobi vsaj v mešani ekipi. Niki pa seveda želim zlato medaljo na veliki skakalnici. Če ne bo šlo pač ne bo ampak upam in želim ji da ji uspe.

• vzev 08:16 08.februar 2026.

4 mesto pač na olimpijskih igrah ni nič. Seveda si pa Nika želi zlato in tudi sama se zaveda, da ga je sposobna osvojiti. Boljše, da je razočarana z drugim mesto, kot pa zadovoljna z 20, ko večina ostalih turistov, ...prikaži več ki jih pošiljamo tja.

• Ender 09:38 08.februar 2026.

moja mami bi bolje skočila

StarMačk 21:31 07.februar 2026.

Bravo Nika čestitke, tvoja prava skakalnica šele prihaja!

• PaPajapopi 08:18 08.februar 2026.

Srebrna medalja je odlična in si nima kaj očitati. Še vedno bodo priložnosti , že ta teden. Še kar nekaj olimpijad jo čaka in priložnosti bo še zadosti, saj je še mlada. Preveč tudi pritiskajo nanjo. Mogoče tudi mi gledalci, ...prikaži več ki preveč želimo od nje in Domna.

• mateja04 22:56 07.februar 2026.

Ne joči, Nika, mi smo ponosni nate.

• Grunf 21:38 07.februar 2026.

Niko bi bilo potrebno razbremeniti velike odgovornosti za dosežkom, ki si jo zada sama. Potem bi bil telemark tudi pri prvem skoku, ali pa meter več. To je Tepeževa naloga ne pa, da razlaga kaj bo odločilno. Sicer bodo še priložnosti.

• vzev 08:14 08.februar 2026.

Lepo, da je razočarana z drugim mestom. Ko bi imeli več takšnih športnikov. Ne pa ostali turisti, ki so izredno zadovoljni z 20+ mesti.

Garancija 08:44 08.februar 2026.

Nika takole se tolaži,poljakov je 42 milijonov,pa nimajo nobene medalje med ženskimi skoki,tako da ti si perla za vse na svetu.Imaš še 2 priložnosti,izkoristi ju

Garancija 08:47 08.februar 2026.

Japonska ima 123 milijonov prebivalcev,pa so ful veseli za tretje mesto,tako da veselimo se,dokler se še lahko

• biro51consulting 10:02 08.februar 2026.

Tepes je nek povprečen, običajen trener. Vsak lahko trenira take talente in tako pridne, delavne in resne športnike. Da Nika ni dosegla zlate medalje, ki si jo tudi zasluži, je za to eden in edini krivec trener in str. štab, ...prikaži več ki Niko ni znal stabilizirati, kljub temu, da so vsi vedeli kakšne pritiske in kakšne občutke preživlja,, tako mlada vrhunska športnica in to 1 na OI. Sicer pa Niki vse čestitke.

• sandi76 10:02 08.februar 2026.

Druga v svetovni eliti !! Kdor s tem ni zadovoljen, ima lahko osebnostne težave !! Bravo , Nika !!

Sofia21w 10:07 08.februar 2026.

Iščeš dekle za eno noč💋? Dоbrodošli - https://sex21.fun

• radovednica 08:55 08.februar 2026.

Vzdržala je vsaj za srebro. Bravo!! Ampak ve se in videlo se je, da je ves pomp pomenil še hujši pritisk. Na OI se ne nastopa ampak zmaguje. Vsi ste računali na zlato. Ves cirkus okrog prevlade v SP in ...prikaži več super favoriziranje za zlato je naredilo oziroma točno potrdilo mojo napoved, da ne bo zlata in tudi kdo bo osvojil zlato. To se nam ni zgodilo prvič. Moje mnenje je, da ne znamo zmagovati, ko se to najbolj logično pričakuje. mislim, da z njo na OI ne bo več kaj prida. Nepričakovan šok!!!!

• johan 21:32 07.februar 2026.

Hrvaška televizija HRT2 je prenašala deskanje na snegu namesto da bi podprla nas, sosede in bi prenašali smučarske skoke. .. Se pa vidi, koliko več gledalcev je bilo na tekmi deskanja na snegu, pa še mlajši so bili po starosti.

• vzev 08:18 08.februar 2026.

Hrvati nikoli ne podpirajo nas. Zato pa pravi Slovenci nikoli ne navijamo za Hrvate. Od Hrvatov Slovenci še nikoli v zgodovini nismo dobili nič. Razen zaničevanje in izdaje.

• Ender 01:46 08.februar 2026.

Še moja mama bi dalj skočila

• nostradamus 06:56 08.februar 2026.

bi bilo bolje ce se sploh ne bi oglasil

• Ender 08:23 08.februar 2026.

nostradamus..... bi bilo bolje ce se sploh ne bi skotil

• Ender 21:37 07.februar 2026.

sem ves čas tekme gledal kakšno pivo pijejo iz piksn gledalci,, Tak da sploh ne vem kateri je bil Domen Prevc, potem pa je tak bilo konec prenosa

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.