Fantodfare ej prov maš, važn da jebe levičarje. Ni pomembno če je goljufal, zavajal, lagal in je dolžan denar fakulteti, važn da jebe levičarje. PA JEBEMU MATER KOLK MOŽGANSKIH CELIC PA ŠE IMAŠ TI? Amaba je zate Einstein.
Torej lahko zdaj pričakujemo, da bodo levi komentatorji, ki so takooo kritični do vlade, ko gredo cene gor, prehvalili vlado po dolgem in počez, ker bodo zdaj šle cene dol. :))) ANEEE???
twittko... ja jaz ploskam, jutri bom zmolil en očenaš, v zahvalo vašemu Janši. Pa v zahvalo Janši ker je v svoje vrste sprejel vse z možgani v velikosti lešnika.
Se mo pa res doopade ko Veliki Gospod STEVANOVIČ JEBE smrdljive komunajzerje
Stevanovic je kup dreka, tako kot JJ.
Fantodfare ej prov maš, važn da jebe levičarje. Ni pomembno če je goljufal, zavajal, lagal in je dolžan denar fakulteti, važn da jebe levičarje. PA JEBEMU MATER KOLK MOŽGANSKIH CELIC PA ŠE IMAŠ TI? Amaba je zate Einstein.
Če bi bili smrdljivi in kradljivi golobisti na oblasti bi mi imeli najdražje gorivo v evropi
on iz prakse, drugi pa v teoriji. vidva obadva sta dve naduti teleti. Komunajzer ti je pa mami nabrisal zgleda.
Fantodfare...a res? Šele pod Janšo smo prvič doživeli da je Dizel nad 2 €, pa ne pozabit da je krivec za drago gorivo vaš prijatelj Trumpek.
Vsaj 2,5eur bi bil dizel pod Golobom
Torej lahko zdaj pričakujemo, da bodo levi komentatorji, ki so takooo kritični do vlade, ko gredo cene gor, prehvalili vlado po dolgem in počez, ker bodo zdaj šle cene dol. :))) ANEEE???
Ja,ja,ja,ja,ni kaj hvalit,kaj sanjaš desničar!Ta vlada je najslabša v celi zgodovini Slovenije.Obsojenci nimsjo kaj počet v parlamentu!!!
twittko... ja jaz ploskam, jutri bom zmolil en očenaš, v zahvalo vašemu Janši. Pa v zahvalo Janši ker je v svoje vrste sprejel vse z možgani v velikosti lešnika.