Kriza traja tako dolgo, da hoteli dosežejo ustrezno ceno. Najprej se jih podržavi in potem na razprodaji privatizira. Tako bodo nekateri postali "močni hotelirji" brez nekega truda in znatnega vložka.
Znate samo javkati in cviliti, kot mladi mački. Ko pa je treba pokazati upor, ste pa poskriti, kot pičke. Tipična slovenska manira, navadne riti. Me zanima koliko vas bo 30. 3. na protestu?
najprej kupit in dobit provizijo, nato konsolidirat in dobit provizijo in nato prodat in dobit provizijo. jest bi tudi, če bi bi lahko prodajal tujo imovino. naj to dela s svojo kmetijo, pa da vidimo , kako uspešen bo. in… ...prikaži večn to v teh kriznih časih, kaj pa vemo kako bo s turizmom, bomo potem prazne hotele vzdrževali državljani, namest da bi jih (tuje) banke. ni bilo 5 milijonov za Adria Airways, pa bi blo zelo hudičevo pomembno jo kupiti, tukaj bo pa šlo desetine miljonov.
.. nato pa privatizacija .
Kriza traja tako dolgo, da hoteli dosežejo ustrezno ceno. Najprej se jih podržavi in potem na razprodaji privatizira. Tako bodo nekateri postali "močni hotelirji" brez nekega truda in znatnega vložka.
In zaradi svoje "sposobnosti na koncu vse uničili. Npr. Bavčar, Zdenko Pavček, Šrot...
Ja, a pa bo res to narod dovolil temu koritarju. Saj še svoje kmetije ni znal upravljati?
Dokler boš samo kokodakal iz fotelja, ne pričakuj odrešitve. Izkaži se 20. 3.
Lahko tudi utihnem, če ti moje kokodakanje ni všeč!
Ne rabiš, pač pa ukrepaj na terenu, če si dedec, če pa si.... da ne rečem kaj, potem pa sedi doma.
Procentualšek, sramota Slovenije.
Znate samo javkati in cviliti, kot mladi mački. Ko pa je treba pokazati upor, ste pa poskriti, kot pičke. Tipična slovenska manira, navadne riti. Me zanima koliko vas bo 30. 3. na protestu?
Meni si rekel 20.3.
Sorry, 20. 3. ja
Pa lahko tudi 30. ker bo treba še neštetokrat, predno se bo to golazen spravilo od korita in v čuzo.
Bo že mafija opravila svoje. Se boste sami med sabo požrli, svinje voluharske.
najprej kupit in dobit provizijo, nato konsolidirat in dobit provizijo in nato prodat in dobit provizijo. jest bi tudi, če bi bi lahko prodajal tujo imovino. naj to dela s svojo kmetijo, pa da vidimo , kako uspešen bo. in… ...prikaži večn to v teh kriznih časih, kaj pa vemo kako bo s turizmom, bomo potem prazne hotele vzdrževali državljani, namest da bi jih (tuje) banke. ni bilo 5 milijonov za Adria Airways, pa bi blo zelo hudičevo pomembno jo kupiti, tukaj bo pa šlo desetine miljonov.
Seveda, tu pa je zraven Porivalšek
Kdaj se bodo pa koče po hribih spet odprle, a boste res popolnoma vse zafural. Mam občutek da prehajamo pod železno zaveso!!!
Dokler boš samo kokodakal iz fotelja, ne pričakuj odrešitve. Izkaži se 20. 3.
In kaj bo takrat? A bo spet par 10. ljudi protestiral?!!!
Če bodo tako razmišljali, kot ti, potem bo žal tako.
Eni znajo samo z miško protestirat, pričakujejo pa čudeže
Cilj bo dosežen, iz bademaistra napredoval do ministra interesnih privatizacij. Tudi tajkuni niso več to, kar so nekoč bili.