Magazin /magazin/vip
88 ogledov

Pod drobnogled vzela Melanijin obraz

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Papaja Popi 11:35 26.maj 2017.

    Zakaj bi se hinavsko smejala, če si ji ni treba ?

  • s5en3besman 17:18 26.maj 2017.

    Melanija je carica, ampak na stara leta si bo priznala, da je naredila napako ... Itak pa to že ve, samo pot nazaj ni tako enostavna. Upajmo, da ji bo vsaj otrok v ponos !?

  • Avatar skeptik
    skeptik 09:41 26.maj 2017.

    Nov dan, novo raziskovanje (oz. copy/paste) naše Irence Kolarjeve, ki se dobesedno napaja iz vodnjaka nesreče drugih "estradnikov"

  • jozicamurn 15:39 26.maj 2017.

    Melania je za tvoje informacije bila bogata oz. s svojim dobičkonosnim podjetjem ter uspešna še preden je spoznala Trumpa. Zakaj se vtikamo v njeno življenje? Lahko smo ponosni, ker je Slovenka in je naša. Halo pa mi imamo našo prvo ...prikaži več damo ZDA! Katera država še ima kaj takšnega. To je velik marketing in velik plus za Slovenijo, ki pa ga Slovenija ne zna izkoristiti.

  • Majazmaja 09:49 26.maj 2017.

    Kakšen jet lag?! Pelje se s privatnim letalom, kjer lahko SPIŠ. Ko so mi pred leti prebookirali let, so me dali v business class, letela sem iz Chicaga v Frankfurt. Sedeži so taki, da jih spustiš v udobno posteljo, pa ...prikaži veča tudi nekako se okolica zapre, da imaš mir. Priletela sem v nedeljo zvečer in šla naslednji dan delat (ne 'v službo,' ampak delat!). Tole Melanio so očitno nekako prepričali oz. prisilili, da je začela vsaj spremljati soproga, če že dolžnosti prve dame noče opravljati. Je pa jasno, da se ji ne da in ji je vse odveč. Več kot očitno je, da je bila prepričana, da bo do konca življenja sponzorušila ...

  • Žvižgač 18:08 26.maj 2017.

    Če ji ne bi treba spati z voščeno starino in bi dobila pravega slovenskega pitona bi se ji hitro povrnil pristen nasmeh. Tako pa je le drago plačana spremljevalka in se je verjetno nasitila voščenega moža, ki je tako nagravžen, ...prikaži več da če bi zadnji na svetu mu normalna ženska ne bi dala. Dale so mu le sponzoruše in nimfe.

  • Majazmaja 19:48 26.maj 2017.

    Bila je bogata? Hahahaha! Prihaja iz čisto navadne družine delavcev, oče je avtomehanik, mama pa šivilja. Kako v ZDA prideš v elitno družbo, kjer so sloji tako ločeni, da nekdo iz srednjega sploh ne pride v stik z nekom iz ...prikaži več višjega (že vrtci / šole se ločujejo na 'obične' in elitne). Kako neka madam iz jugovzhodne Evrope, ki po vrh vsega ni imela nobenih posebnih manekenskih uspehov, pride na elitno zabavo bogatašev in vplivnežev? Samo na en način ... S tem, da ima 'dobičkonosno podjetje,' se pa strinjam - dobro 'jo' je izkoristila. In ne, na sponzorušo me, delovne ženske, nismo ponosne, ampak nam povzroča hudo zadrego; sploh če delamo v tujem podjetju. Je ne omenjamo!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.