Slovenija
8431 ogledov

Pod drobnogled vzeli slovenske parkirne hiše, vse to so ugotovili

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • sandi76 09:38 30.avgust 2025.

Po dolgem času sem parkiral v Kapitlju. Groza ! Za par ur parkiranja sem plačal več kot 10 eur, v parkirno mesto pa sem zaradi ožine komaj zapeljal in ves čas trepetal, če me bo kdo olupil in odrgnil.

NickMason 09:53 30.avgust 2025.

tudi parkirna hiša pri kliniki ni boljša,drago,notri pa parkirajo večkrat blond ali blondinke izgleda,jebiga če pa ne znajo

• Toma 10:30 30.avgust 2025.

Bom kupil ameriški poltovornjak. Levo in desno bo fraj parkirno mesto!

StarMačk 11:20 30.avgust 2025.

Zvedeli smo edino to, da prispevek v najavi spet zavaja, da ne napišem namerno laže! Če se na nekem plačljivem parkirišču ali garažni hiši prične zaračunavati šele druga ali tretja ura parkiranja, potem to še zdaleč ne pomeni, da se ...prikaži več lahko tam brezplačno parkira! Pojem brezplačno parkiranje pove, da lahko brez plačila parkirnine parkiraš poljubno dolgo! To pa je danes, vsaj med tednom in za naključnega obiskovalca že skorajda povsod nemogoče, v Ljubljani celo vse to tam kamor seže mestna oblast.

• vzev 11:51 30.avgust 2025.

Parkiraš za dve uri in odpelješ. Pri tem nisi plačal nič. Kaj je to drugega kot brezplačno? Kakšno parkiranje je potem to, če ni brezplačno? Kaj si kaj plačal?

StarMačk 12:27 30.avgust 2025.

Kdo pa obišče Koper le za eno, dve uri, glede na to, da je omenjena točno določena parkirna hiša??? Torej je brezplačno le ta tiste, predvsem domačine, ki imajo tam krajše opravke, tako kot je to urejeno še mnogo kje ...prikaži več po Sloveniji, za 99% ostalih obiskovalcev pa parkiranje na koncu postane plačljivo. Dejstvo pa je, da v najvi to ni definirano, da gre za brezplačno parkiranje za določen čas, torej je to zavajanje, ki ima en en sam mamen, na samo najavo članka pridobiti čim več klikov!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.