Google plačuje dober dohodek od doma od 4600 do 6200 evrov na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu.
tukaj sem začel ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Ko bi se ta gospodic Gams spravil iz smokinga in nehal blebetati oslarije, si nadel gojzarice in se prestavil v hostno-gorske sfere, bi bilo vsem vascanom, predvsem pa kmetom veliko lazje ziveti in v svojem znoju obdelovati svojo zemljo.
Je že kdo računal, koliko medvedov glede na njihov običajni teritorij (in upoštevaje le večje strnjene gozdne površine) sploh lahko preživi v Sloveniji? Naravno, brez krmišč? Se je kdo resno vprašal, kako 'sobivajo' divji prašiči in gorske kmetije? Tisti, ki… ...prikaži večki iz x. nadstropja ljubljanskih uradov pišejo pravila, vidijo živali le v živ. vrtu....sodelujoči lovci imajo drugo računico, kmetje pa svojo..
Kaj, ko bi nehali igrati vlogo Boga in raje poskrbeli za racionalni (eko)urbanizem....
a tebe skrbijo divji prasci pa medvedi, ubogi reveč ... očitno nimaš pojam o pojmu ... ponoč ti bodo razril pol njive koruze al pa še kaj ... nč se bat
haha kakšne kozlarije. Srečo imajo avtorji takih pravljic da niso nikomur odgovorni. Bizona bi on rad v naravi a istočasno ljudje ne znajo čez pašnik domačih krav brez da jih ena ubije. Naselimo še dinozavre.
Google plačuje dober dohodek od doma od 4600 do 6200 evrov na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu. tukaj sem začel ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Ko bi se ta gospodic Gams spravil iz smokinga in nehal blebetati oslarije, si nadel gojzarice in se prestavil v hostno-gorske sfere, bi bilo vsem vascanom, predvsem pa kmetom veliko lazje ziveti in v svojem znoju obdelovati svojo zemljo.
Populizem je zahrbtna "dejavnost". Dostikrat je potrebno malo skalkulirati. Izziv pa je, ker večina nima podatkov in dovolj znanja.
Največja grožnja Planetu Zemlja je ne kontrolirano razmnoževanje človeka, ki za seboj pušča smeti in razdejanje
Je že kdo računal, koliko medvedov glede na njihov običajni teritorij (in upoštevaje le večje strnjene gozdne površine) sploh lahko preživi v Sloveniji? Naravno, brez krmišč? Se je kdo resno vprašal, kako 'sobivajo' divji prašiči in gorske kmetije? Tisti, ki… ...prikaži večki iz x. nadstropja ljubljanskih uradov pišejo pravila, vidijo živali le v živ. vrtu....sodelujoči lovci imajo drugo računico, kmetje pa svojo.. Kaj, ko bi nehali igrati vlogo Boga in raje poskrbeli za racionalni (eko)urbanizem....
a tebe skrbijo divji prasci pa medvedi, ubogi reveč ... očitno nimaš pojam o pojmu ... ponoč ti bodo razril pol njive koruze al pa še kaj ... nč se bat
Še eden iz 13. nadstropja....
haha kakšne kozlarije. Srečo imajo avtorji takih pravljic da niso nikomur odgovorni. Bizona bi on rad v naravi a istočasno ljudje ne znajo čez pašnik domačih krav brez da jih ena ubije. Naselimo še dinozavre.