Milko Škoberne je bil prvi pravnomočno obsojeni sodnik v Sloveniji, ki je tudi dejansko moral tja, kamor je sam pošiljal obsojence.....Seveda ne gre tako ! Ne pozabite : SODNIKOM SODIJO SODNIKI in od tod izhaja zaupanje v sodnike in protesti… ...prikaži več pred sodišči . Dokler ne bodo počistili v svojih vrstah bo stanje še slabše .
Sodnikom sodijo sodniki v imenu ljudstva! Ta zapis in ta sodni izrek, da sodijo v imenu ljudstve TAKOJ IN NEPREKLICNO IZBRIST iz UPORABE. Zakaj, ker ljudstvo o tem nič ne odloča. To je samo farsa in potuha sodnikom in tožilcem.
podkupljen sodnik bi moral dobit 20 let zapora. ker nekoga oprosti nekomu pa celo poveca kazen. ne pa da dobi se denar nazaj. govno eno.
Jakec, vran je veliko, se kregajo ampak da bi vrana vrani oči skljuvala pa ne poznam......
Je tako! Ko sem bil sodnik sem bil za dober vzgled!
Milko Škoberne je bil prvi pravnomočno obsojeni sodnik v Sloveniji, ki je tudi dejansko moral tja, kamor je sam pošiljal obsojence.....Seveda ne gre tako ! Ne pozabite : SODNIKOM SODIJO SODNIKI in od tod izhaja zaupanje v sodnike in protesti… ...prikaži več pred sodišči . Dokler ne bodo počistili v svojih vrstah bo stanje še slabše .
Sodnikom sodijo sodniki v imenu ljudstva! Ta zapis in ta sodni izrek, da sodijo v imenu ljudstve TAKOJ IN NEPREKLICNO IZBRIST iz UPORABE. Zakaj, ker ljudstvo o tem nič ne odloča. To je samo farsa in potuha sodnikom in tožilcem.
Seveda ne! Ker sentenca dejansko opisuje družbeno ureditev!
Smo druga kolumbija
Lopovi so pomiloščeni,pa jim ni dovolj,hočejo še odškodnino,to se ne dogaja niti v banana državah!
Takoj spremenit zakonodajo, da lopov ne sme tožiti država, sploh pa ne tak veleum, ki sporoča kradi, država ti bo še plačala.
Upam, da se najde kdo in napiše scenarij in posname film, oskar nam ne uide.
Kje je sodni svetnik ender3&Co. .
Tudi jaz malo pogrešam te rdeče greznice
Sodstvo tam v Celju malo spominja na Putinovo Rusijo.