Slovenija
16 ogledov

Podkupnine v SMS-sporočilih in e-poštah

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • doremi 17:39 09.september 2011.

    Jasno kot beli dan. Patria je delila podkupnine. Komu? Meni? Tebi? Ne! Tistim , ki so imeli moč odločanja in vplivanja. To pa so takrat bili ....

  • VERITA 19:40 09.september 2011.

    Upam, da bo zadeva na sodišču hitro končana in se bomo lahko posvetili drugačnim problemom v Sloveniji, ki so nujni, da država ne bo bankrotirala. Take konstrukte pa čimprej pospravimo in z njimi končajmo za vedno in to na vseh ...prikaži več področjih, ne samo v Patrii. Po volitvah pa v roke metlo in z njo temeljito očistiti vso nesnago.

  • principiumnovum 07:51 10.september 2011.

    Ne berem neresne mladine, pa tudi ljudi, ki berejo neresne časopise ne jemljem resno. Za dnevnik in mladino že 20 let vemo, da sta režimska trobila, kjer "novinarji" s 5. stopnjo izobrazbe pišejo po diktatu.

  • Franc Bukovec 15:53 09.september 2011.

    mislim, da nam je vsem, vsaj tistim, ki nismo "zaljubljeni" v JJ jasno, kdo je kaj tule. Verjamem, da imajo Finci ogromno časa, da naredijo super-konstrukt, ker enostavno imajo preveč časa in zakaj ne delati štalo Sloveniji. Če ne drugače, ...prikaži več kr tko za zabavo. Udeleženci iz finske strani so se verjetno pošteno skesali in priznali svoje napake, le pri nas, v hramu demokracije in poštenosti, kot je še nismo videli nikjer na svetu, tega ne bomo doživeli. Prebral sem tole v Mladini danes in lahko rečem le (glede na to kar piše v Mladini), da jih je lahko sram, kako so te gospodje tako "kmečko" igrali te igrice. Mislim, da si gredo baje pisat SMS-se, da si to nekam zapisujejo, pa potem to najdejo..ne vem, kaj nimajo neke stare TV, ekrana vsaj 51, da si zavrtijo kak mafijski film, da vidijo, kako se to dela? Po tem kar piše v Mladini, bi rekel, da osebki še dokaj enostavnega lopovskega posla ne znajo izpeljati, kaj šele da se pogovarjamo o "poštenih" poslih. Pa baje toliko let raznih izkušenj z

  • Stolp 17:01 09.september 2011.

    Ne bi se sicer postavljal na nikogarsšnjo stran ampak se točno ve kakšne barve je časopis Mladina. Kdor verjame, da je to objektiven časopis, je pa bodisi rdeč ali pa naiven.Aja, in ne Finci konstrukta seveda ne bi ...prikaži več delali zaradi škode Sloveniji. Tudi v taki 'blaženi' deželi napredka se najde nekod ki skonstruira kak konstrukt ker se hoče nekomu maščevati, se ga znebiti,...skratka notranja finska posla. Slovenija je tu samo slučajno.Pri nas imaš pa seveda takih konstruktov in igric na milijone.

  • smito23 12:49 10.september 2011.

    ma ja...demokracija, družina, stražni stolp, tednik expres, to so edicije, ki jim gre zaupati.....: / črna vest, daj povej, kaj kadiš, da si tako fuk.jen, jaz bi se tudi malo zadel s tem..

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.