Slovenija
2012 ogledov

Podražitev pred vrati: Govorice o zvišanju RTV prispevka vse glasnejše

Komentarjev 29
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Pantani2
    Pantani2 19:43 26.junij 2024.

    Ma gonte se u tri krasne!!!

  • Ender3 21:26 26.junij 2024.

    Dokler bodo tako nesposobni, neučinkoviti in za to predobro plačani niso vredni centa od zahtev. Kdaj bodo prenehali z prekomernim oglaševanjem v stilu komercialnih Tv medijev. Npr. Oddajo Vem pred Tv Dnevnikom ponavljajo v nedogled ob tem pa tekoče oglašujejo, ...prikaži več da zapolnijo časovni termin. Kot primer čistega norčevanje iz gledalcev in plačnikov prispevka..

  • munja 23:36 26.junij 2024.

    Odpustite takoj polovico zaposlenih, ki samo mešajo meglo in so za to svoje "delo" trikrat preplačani. V nedogled ponovitve na ponovitve oddaj in nešteto reklam, za katere dobite mastne denarce, niste vredni, da hodite po svetu, banda rtvejevska! Kaj sploh ...prikaži večh delate, vas vprašam??? Zdaj bi pa radi še višji prispevek, na podlagi česa, vašega nedela???!!! Še ta prispevek bi vam bilo potrebno vzeti, pa zapret vse skupaj. Kako si sploh upate na to pomislit???

  • Enzgg4 06:57 27.junij 2024.

    Dokler imajo denar za pede-rvizijo, ga imajo čez in čez dovolj

  • puys 11:28 27.junij 2024.

    Naj si lepo zakodirajo program in naj ga plačuje kdor ga misli gledat. TV je stvar zgodovine.

  • Grof 19:49 26.junij 2024.

    Goran Forzicij, RTV Slovenija, mi lahko kdo pove, od kje, ali iz česa so levaki potegnili tega narcisoidnega rdečega majmuna, ki dela samo škodo že samo s svojo pojavo in svojo inteligenco primitivnega ščurka in take kretene plačujemo, halo, s ...prikaži večs čim si le zasluži ta gnoj plačo, da te glava peče, ko ga ….. ….. da ni slučajno sošolec Franca Keka, …

    • Ender3 21:14 26.junij 2024.

      Grof sem vedel, da te žuli nekdo drug. Franci Kek samo za to, ker se javno dela norca iz vašega šefa. On pa pregovorno tega ne prenese, za to pa izkorišča aktivizem, da ga brani. Vsi vemo, da se ga ...prikaži več bo povzdignilo za cerkvena diakona.

    • kapibara1 07:30 27.junij 2024.

      Toti kek-ec tudi za nekakšen vezni člen med ćigani in civili tam doli v Beli krajini NI BIL dober.. samo za pahorjevim hrbtom se je šlepal.. - kot nekoč oni jakičz očali za drnijem in zokijem.. pa še celo abrambni ...prikaži veči minister je bil.. pa še celo smet ki potuje z vetrom je bil: Bil je član več političnih strank

  • Enzgg4 07:30 27.junij 2024.

    ÖRF ima cca. 1200 zaposlenih, zavezanci plačujejo 15.30€ prispevka. TVS ima cca. 2200 zaposlenih, posamezniki so bajno plačani, zavezanci plačujemo 12.75€ prispevka. Ob tem, da je povprečna neto plača v AT 100% višja kot pri nas in ob tem, da ...prikaži več bi se TVS lahko preimenoval v TV ZNOVA, ker 3/4 programa predstavljajo ponovitve, ostalo pa je Herta Kosmina. Če ob teh podatkih ptič odobri povečanje prispevka, mu grem lastnoročno odtrgat glavo.

    • Enzgg4 07:51 27.junij 2024.

      P.S. Glede AT povp. plače je sicer treba povedati, da oni ne poznajo povračil stroškov v zvezi z delom kot jih imamo pri nas, ko zaposleni dobi okoli 200€ neobdavčenega dodatka k plači. Ampak tudi, če za te povečamo SLO ...prikaži več povp. neto plačo, ta še vedno za cca 75% zaostaja za avstrijsko. Njihov rtv prispevek pa le za 20% presega našega. In tega hočejo še zvišati??!! Kako si sploh drznejo to zahtevati!

    • Plavi-mil 08:31 27.junij 2024.

      Držim pesti, da izpolniš obljubo, kaj že, aja "odtrgati glavo"

    • Enzgg4 08:41 27.junij 2024.

      Če se prebijem mimo njegove telesne čuvajke.

    • Avatar Zokispoki
      Zokispoki 10:16 27.junij 2024.

      Enzgg4 prav imaš le delno! Sam pa menim, da ima od l.2023 do danes RTV, od vseh TV hiš, ki delujejo v Sloveniji, najkvalitetnejši vsaj igrani (filmi, nadaljevanke), otroški, mladinski, izobraževalni, dokumentarni, potopisni program. Vse ima nove, sveže vsebine, brez ...prikaži več ponavljanja iz arhiva! Je pa res, da potem veliko tega v obdobju 14 dni ponovijo, kar se mi tudi zdi prav, saj si tako lahko veliko več ljudi ogleda nove vsebine, ki jih zanimajo. Tudi ponudba RTV 365 se je močno popravila...

    • Enzgg4 10:28 27.junij 2024.

      Jaz imam kar zelo prav. Vse, kar sem napisal, je res. Se pa strinjam s tabo, da ima kljub vsemu tvs se vedno najboljsi program. Pa ne zato, ker bi bili tako dobri, ampak ker so drugi tako katastrofalno slabi. ...prikaži več Če pa pogledas takoj čez mejo v kockolandijo, bos pa hitro dobil realno sliko o "kakovosti" programa tvs. 365 pa tudi ni neka strahovita inovacija. Arhiv oddaj imajo že vse tv postaje.

    • Enzgg4 10:32 27.junij 2024.

      P.S. tisto o "brez ponavljanja iz arhiva" se bere kot slaba šala. Iz rokava bi lahko stresel vsaj 5 oddaj lastne produkcije, ki so jih zvrteli že neštetokrat. Če pogledaš njihov spored, v resnici pri 3/4 oddajah piše "ponovitev". O ...prikaži več drugem pa niti ne bi razpredal.

    • Avatar Zokispoki
      Zokispoki 10:59 27.junij 2024.

      No, 100% se strinjam edino z opazko o Herti Kosmina! Ampak ta skače ven domala že iz vseh TV programov, ki delujejo pri nas in bi bilo res zanimivo izvedeti koliko Biostile nameni za oglaševanje. Ampak to je druga tema! ...prikaži več O vsem ostalem pa lahko na dolgo in široko polemizirava in en drugemu dokazujeva kdo ima (nima) prav, tudi o ponovitvah, ker ni vseeno ali si oznako "ponovitev nalepil" na vsebino, ki je prvič bila predvajana "2 dni nazaj" ali pa tisto, ki jo ponavljaš že "114"...

    • Avatar Zokispoki
      Zokispoki 11:03 27.junij 2024.

      Ponavljanje iz arhiva uporabljajo vse TV hiše, še posebno v poletnih meseci, bi pa si upal stavit, da ima v primerjavi z ostalimi TV postajami, RTV Slo še najmanj ponavljanja iz arhiva...

  • Naklonsky 08:26 27.junij 2024.

    Ne razumem. Folk voli svobodo, zaj pa joka ker taubisti dvigujejo naročnino za dvig plač 2300 rtvjevcem! Zanimivo…

    • Enzgg4 09:44 27.junij 2024.

      Taubistov ne bi bilo, če ne bi bilo janševikov, ki so iz javne tv hoteli narediti partijsko trobilo jajovizijo, če ne bi med korono raji nabijali ultra norih ukrepov (sami pa veseljačili), če ne bi folka zmerjali s svinjami, če ...prikaži več ne bi folka zalivali s solzivcem in vodnimi topovi, če ne bi.... znebite se vi vasega jajota, pa taubiji ne bodo imeli nobenih možnosti.

  • Avatar Jašna53
    Jašna53 09:36 27.junij 2024.

    A vas ni nič sram, da zahtevate od državljanov povišanje za program, ki ima 90% oznako ZNOVA, nogomet in ostale športe skoraj ne prenašate, oziroma jih v zelo okrnnjenem obsegu. V glavnem denar gre za odpravnine, plače in masovne izlete ...prikaži več novinarjev po EU in svetu, sploh športnih, ki obenem še v veliki večini ne znajo tvorit slovenskih stavkov, ampak uporabljajo neko ulično govorico naših ex. bratov!! In vi bi povečanje prispevka z naših €€€€€? Upam, da bo vlada proti!!!

    • Avatar Zokispoki
      Zokispoki 10:36 27.junij 2024.

      Po tem kar si napisal je vsakomur, ki kolikor toliko redno spremlja RTV jasno, da pišeš na pamet, oz. prej verjetno namerno škodoželjno in da o aktualnih vsebinah na RTV pojma nimaš! Glede rabe slovenskega jezika na javni RTV pa ...prikaži več je kristalno jasno, da spremljaš komercialne TV postaje, saj to kar očitaš in podtikaš, predvsem športnim novinarjem na RTV, slišiš na športnih programih, ki so zrastli kot gobe po dežju, njihovi lastniki pa so praviloma stacionirani v Srbiji!

    • Avatar Jašna53
      Jašna53 11:47 27.junij 2024.

      Zokispoki@ ne pišem na pamet, samo poslušaj "tvoje" ljubljene komentatorje športa, kako "ZMAGAJO TEKMO, DIRKO, POKAL ITD.",Pol so pa še DESETIRICE, PETIRICE IN tega je še ogromno. Vse kar predvaja RTV SLO ima oznako ZNOVA v 90%, Herta in njej ...prikaži več podobni so vsak dan prisotni 1/4 dneva, odpravnine so bile izplačaane v znesku 600 jurjev, potni stroški so enormni, na prizoriščih tekmovanj se tare "novinarjev", ki razen, da sprašujejo to:" Kalo ste se počutili ob zadnjem skoku, metu, teku itd . To je to

    • Avatar Zokispoki
      Zokispoki 14:02 27.junij 2024.

      Definitivno pišeš na pamet iz napisanega pa je kristalno jasno, da programov TV Slo ne gledaš! Dikcijo, ki jo očitaš športnim novinarjem na TV Slo, lahko kot konstantno poslušaš na komercialkah! Ne rečem, da se na RTV ne zgodi kakšen ...prikaži več govorni kiks, kadar gre v živo, ampak to ni konstanta! Samo tole bom še napisal! Če bi bil jaz odgovorni urednik programov TV Slo in bral te tvoje obtožbe, bi resno razmislil ali te zaradi podtikanja in razžalitve zvlečem na sodišče, da tam dokažeš svoje trditve!

    • Avatar Jašna53
      Jašna53 15:08 27.junij 2024.

      Zokispoki@ vem, da tebi, kot "RTVSLO loverju" ni ti lahko zagovarjat nesposobneže z visokimi plačami in pomanjkljivim znanjem o "fohu", ampak sej boš preživel, da take in podobne tebi folk ne jebe, ker ste ene sorte "vaški posebneži"!

  • hinko1 11:39 27.junij 2024.

    koliko majo reklam lohk od tega zivijo drgac se pa sam ponavljajo za nic dela krasne place

  • nostradamus 07:44 27.junij 2024.

    prisiljeno placevanje negledljive RTV vse kar je na programu se samo ponavlja kje so prenosi sportnih dogodkov predvsem tekem reprezentanc za to ni denarja za lenuhe ki popivajo v bangladesu je pa dovolj denarja da ne govorimo reklamah ki so ...prikaži več stalnica saj jih ne vrtite zastonj potreben je referendum o RTV prispevku naj placa kdor zeli gledati ne pa posiljevanje pa se zelja po povisanju narocnine

  • h4ck3r 08:34 27.junij 2024.

    Zanimiva zahteva, glede na to da za prenos športnih dogodkov ni denarja...pa ne bom sedaj o nogometu ali odbojki in košarki. Dajmo vzeti za primer paraolimpijske igre in za primerjavo evrovizijo. Diskriminacija v vsem svojem sijaju, kjer še invalidi nimajo ...prikaži več več pravic kot pa LGBTžnj skupnost. Prehajamo v čas, ko se bo zares potrebno ustavii in dobro premisliti v katero smer se premikamo in ali bo to sprejemljivo? Za tiste, ki še ne vidite, večina se premika v desno ravno zaradi takšnih nebuloz.

  • Avatar Herkules
    Herkules 14:28 27.junij 2024.

    Tole javno hišo rtv, ki je kupleraj za vladajoče politike, kjer se pobeljene kurbinarke in zašiti kurbinarji prodajajo za službe, bi bilo treba obdavčiti 75%, ne pa da davkoplačevalci politikantom plačujemo vse vrste kurbarij, normalne in lgbt! Obenem pa imajo ...prikaži več še vse zajedalke svoje sp za kraje rtv naročnin in reklam! Upam, da gre samo za spine gs zaradi maloumosti prve escort in njenega potrčkota v državi!

  • andrija 05:46 28.junij 2024.

    o shodu pred rtv kjer so -glas upokojencev-zahtevali ukinitev plačevanja rtv naročnine in stečaj rtv pa ne pišete nič?glavna nika 8.marec dirigira na rtv in vsi plešejo

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.