Slovenija
27282 ogledov

Kdaj sledi omejevanje in kdaj zaprtje države

Komentarjev 44
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Solton 13:30 03.september 2021.

upam na čimprejšnje zaprtje države...ni lepšega kot lockdown..mir, tišina, prazne ulice, nobene gužve in dretja nikjer, skratka čista milina in spokojnost.

• eminenca 13:32 03.september 2021.

ja super , vse zaprto, pa najvišja gospodarska rast ... večje logike ni ... nič ne dela dnarja pa ko solate , pa pohne štacune ... briljantno

• Solton 13:43 03.september 2021.

sej ti pravim, raj na zemlji, kaj češ lepšega...

• eminenca 13:51 03.september 2021.

men ni več jasno, jest sem za v prvi razred osnovne šole, ampak žal ne morem sedet na tisti stolčkih, kvečjemu če se vsedem na mizo ... nič mi ni jasno

• marko345 14:04 03.september 2021.

V bistvu so necepljeni kolaboranti covida, ki napada tudi našo državo. Država jim daje brezplačno orožje- cepivo proti sovrazniku- covid, ampak oni hočejo zlomiti mojo, našo državo. Sigurno jim ne bo uspelo- nekateri se bodo okužili, da bodo celo pomrli, ...prikaži več saj to sami želijo. Žalostno je tole.

• eminenca 14:23 03.september 2021.

dej ti marko še enkrat preber kar si napisal ... kakšni kolaboranti ... pa kaj ti misliš da je je v tem cepivu? čudežni prašek ... to je medijska vojna, vojna da nam zjebejo živce, da nas preko cepiva razrečijo ...prikaži več ... ne vem kaj teb ni jasno ... vojna je to, vse bo šlo v tri pm .. zadeva traja že nekaj časa ... ja kdo po tvojem še ni okužen? če maš masko se pa ne morš okužit ... basanje sto na uro, zato, da nas strašijo, ker strah je sovražnik in zlom za psiho ... to delajo

pantani 14:45 03.september 2021.

Marko, prosim če spremeniš nik, ker delaš sramoto mojemu imenu!!!

• Ender3 15:04 03.september 2021.

marko345 vidiš, kaj ti vlada vsiljuje, ne vidiš pa tistega, kar ti jemlje !!

jate 16:18 03.september 2021.

haha solton,vse to,kar si navedel, bomo imeli v grobu :-))

• marko345 21:21 03.september 2021.

Saj vas bo kmalu minilo, cepljenje bo obvezno.

• alexander6 18:40 03.september 2021.

Ravnokar sem se vrnil z Madžarske, z obiska pri ljubici in pogledam kaj je novega pri nas. In kaj sem odkril? Številka 300 na intenzivni se je praktično razpolovila. Je kdo presenečen? Klasično pranje možganov! No, meni do ''živega'' ne ...prikaži več more kakršna koli številka. Tole o zaprtju države je pa larifari, saj je ustavno sodišče že jasno reklo, da se ne more zadržati pod prisilo nikogar, kateri bi želel iz Slovenije. Hojsov spomin je izpuhtel, kot kaže.

• eminenca 13:34 03.september 2021.

samo do 6 so prišli ... mah sej to še za osnovno šolo ni ... skrajšanj program za kekce in za božičke , ki so prešprical šolo ... in taki nas furajo ... čudovito

jate 16:15 03.september 2021.

ok...povejte kdaj boste zaprli hotele,samo to me zanima

Anion6anion 20:40 03.september 2021.

A ni pocivalsek nabavil 4oo.respiratorjev zdaj bo pa kolaps zdravstva že pri164... Nesposobnezi na vladi!!!! in zdravniki se s tem.strinjajo???? (S)Logarca tebe pa je za v polje poslat. Prodana za covid dodatke. V Hrušici kjer stanuješ se že zbirajo da ...prikaži večda te nasilno odstranijo .

• da 18:29 03.september 2021.

MS cepi se ti če hočeš, ostali se bomo pa sami odločili. Cepljenje je itak bolj rizično kot bolezen.

• QSprm 20:36 03.september 2021.

Noben antivaxer ali cepljenec ne bo poskrbel za zaprtje drzave. To pravico si je ze prisvojila rezimska falanga. Cepljenje je eden in edini cilj te zalege izrojenih fundamentalistov. Spotoma pa rusenje ustavne ureditve drzave. Talibanski rezim in apartheidski rezim novih ...prikaži več korona fundamentalistov sta eno in isto. Vsak zagovarja svojo edino in zvelicavno resnico, oboji pa seveda bolestno castijo dogmo. Korona fundamentalisti = EU talibanski rezim. Tako nekako zgleda nova nora normalnost.

• bobubob 20:48 03.september 2021.

Prvorazredni 'cepljeni' imajo torej dovoljenje države, da smejo neomejeno raznašati virus. Do neke mere je to razumljivo, saj so se prostovoljno in brezplačno vključili v genski poizkus. Ni pa mi jasno, kje je tu interes države? Je dobila donacijo npr. ...prikaži večpr. fizerja ali pa je EU dobila donacijo, mi pa smemo predsedovati? Je Šami tudi že 'cepljen'?

• rd2dmk2 21:07 03.september 2021.

kdaj sledi omejevanje in tako naprej.. žal ste me spet razočarali , vsi po vrsti.. bo obvezno cepljenje. ja bo.... tako kot je bilo obvezno zaprtje gostinskih lokalov.. no a ste že pozabil kako je to zgledal ? gre en ...prikaži več minstrček na izlet pa se hitr odpre oštatija, pa not kokodajsajo z maskami na nosu in zraven se bašejo ( še vedno z maskami ) s sendviči in pijuckajo vodo ( še vedno z maskami na nosu ). potem pa o groza ugotovi en gostinc da svojo oštarijo predela v menzo pa vse gre.

• eminenca 21:09 03.september 2021.

gospodarska rast pa nasmejani pacient, potem pa še zaprtje države ... pa sej to je vse logično, zahtevan prvi razred, da mi razjasnijo kaj je matematika ... ratal sem prebukov

Mehičanka76 17:44 03.september 2021.

Saj to pa ni tako zelo strogo kot smo bili vajeni do sedaj. Ima večina EU bolj stroge ukrepe.

MS 14:23 03.september 2021.

Kdaj sledi omejevanje in kdaj zaprtje države? To ni pravo vprašanje! Pravo vprašanje je; Kdaj po odgovornim kapnilo da je ukrep obveznega cepljenja edini izhod iz te epidemije in edini izhod iz katastrofalne gospodarske krize ki bo sledila brez tega ...prikaži več ukrepa! Zaprli bojo državo, zapirali podjetja, omejevali svobodo gibanja, ljudje bodo umirali in vse to zaradi peščice trdoglavih antivaxerjev!

Syn 14:33 03.september 2021.

Ja, ker ful umirajo že zdaj...ha.ha..ha.. Več bo cepljenih, bolj se bo okužba širila okoli. Točno to se kaže med drugim že v Izraelu, ZDA, VB, Španiji in celo na Norveškem, kjer je precepljenost že 90%. Imajo pa rekordno porast ...prikaži več okužb. Ravno zaradi tega, ker zabit narod raje verjame tem testnim t.z. cepivom, kot da bi sami naredili nekaj za svoj imunski sistem.

MS 14:41 03.september 2021.

Syn pravi: "Več bo cepljenih, bolj se bo okužba širila okoli." To so trditve "vsevednih" opitih šank-strokovnjakov brez kakršnihkoli znanstvenih podlag ali dokazov!

• Gandi123 15:34 03.september 2021.

MS, povej mi prosim, ali si plačanec cepilne mafije, ali opranoglava 🐑!

MS 15:40 03.september 2021.

Gandi123, se ti zdi? Pa bi znal to tvoje vprašanje/trditev tudi utemeljiti?

• Vas13 15:48 03.september 2021.

Na kateri znanstveni raziskavi temelji pa tvoja trditev ?

• rd2dmk2 16:12 03.september 2021.

MS in ti verjameš da bo potem lepše, ko bo vse cepljeno in naj ne bi bilo virusa.. ares verjameš ? kolk si pa star.. a si ti predstavljaš Tofa, ki je na radiu SLovenija govoril meja Kolpa tam okoli ...prikaži več leta 1980.. a pa je dobil jih po gobcu? a je šek v arest ? je plačal 1000€ kazni ? dons pa poslancu ne boš več smel nič reči. hecno je da se tolk sklicujete kako so nekoč rešili virus, dons pa ne rata ne ameriki, ne rusiji, ne kitajski ? komunistom tud ne. zakaj le ?

MS 16:34 03.september 2021.

REŠILI SO MILIJARDE ŽIVLJENJ! Leto Cepivo Odkritelj (prvega cepiva) 1796 cepivo proti črnim kozam Edward Jenner 1881 cepivo proti antraksu Louis Pasteur 1885 cepivo proti steklini Louis Pasteur in Émile Roux 1923–1925 davični in tetanusni toksoid Gaston Ramon 1921 cepivo ...prikaži več proti tuberkulozi – BCG Albert Calmette in Camille Guerin 1954 mrtva poliovakcina Jonas Salk 1955 živa poliovakcina Albert Sabin 1963 cepivo proti ošpicam John Enders 1969 cepivo proti rdečkam Stanley Plotkin

MS 16:35 03.september 2021.

2) REŠILI SO MILIJARDE ŽIVLJENJ 1974 cepivo proti noricam Michiaki Takahashi 1975 1973 cepivo proti hepatitisu A Maurice R. Hileman 1981 1969 cepivo proti hepatitisu B Maurice R. Hileman Baruch Blumberg in Irving Millman 1985 cepivo proti rotavirusom 1986 brezcelično ...prikaži večo cepivo proti oslovskemu kašlju Y. Sato 2006 cepivo proti HPV Ian Frazer, Jian Zhou

• vzev 16:36 03.september 2021.

MS, si cepljen za covid? No zakaj bi potem takem moralo biti cepivo obvezno za vse? Če si cepljen si rešen pred hudim potekom bolezni, zakaj te je potem strah. Naj pustijo vse odprto in je. Tisti, ki je cepljen ...prikaži več je tako varen, ostali smo se pa sami tako odločili. S cepljenjem pa rešujem samo sebe, ne pa drugih.

MS 16:41 03.september 2021.

Kar se pa tiče kazni 1000 eur za vpitje in žalitve funkcionarjev je OK vendar pod pogojem da funkcionarjem za njihove žalitve ljudstva (Janša, Hojs, Tanko, Grims in ostali) odmerijo vsaj 10 kratnik te kazni! Žalitve s prostitutkam, svinjam, pošiljanje ...prikaži več protestnikov v psihiatrične klinike od strani visoki funkcionarje to zasluži!

MS 17:45 03.september 2021.

Največji problem proticepilcev je znameniti Dunning-Krugerjev sindrom, zaradi katerega se ljudje ne zavedajo lastnih nesposobnosti. Gre za kognitivno izkrivljanje, pri katerem je oseba ki je na Youtubu gledala kako teorijo zarote- kot sta pojasnila psihologa ter Nobelova nagrajenca David Dunning ...prikaži več in Justin Kruger -, prepričana, da ve o nekem področju več kot ljudje, ki so se za tisto področje dolga leta usposabljali.

• pro 18:11 03.september 2021.

na kratko - BUDALA

• rd2dmk2 20:24 03.september 2021.

MS, vse je lepo in prav dokler je vse prav.. ampak nekoč so testirali in testirali in testirali, dons , dejmo, pa bomo videli.. glej MS , pri 20 letih sem se med služenjem vojaškega roka poškodoval. in so me ...prikaži veče šivali a so zdravniki sklenili da me bodo cepili z živim cepivom proti tetanusu. in veš kaj je sledilo ? ker so ugotovili da sem alergičen na neko zdravilo, je cela zdravniška ekipa od kardiologa, anestetista dežurala ob meni celo popoldne. pa danes ? cepi se pa jebi se! e,ne hvala.

• rd2dmk2 20:26 03.september 2021.

MS in še vedno nisi odgovoril a verajmeš da bo potem spet normalno ko bo brez epidemije. jest vas nekj vprašam, a veste kako se kuha žaba ?

MS 09:28 04.september 2021.

rd2dmk2, Tradicionalna cepiva delujejo tako, da vsebujejo inaktiviran ali oslabljen virus. Cepivo mRNA medtem vsebuje le informacije (kot prdtni odtis za identifikacijo) za izdelavo proteina, ki se nahaja na zunanjem delu virusa SARS-CoV-2 in je ključen, da se lahko virus ...prikaži več pritrdi na sluznico ter prodre v telo – in ničesar drugega. https://www.zdravo.si/cepivo-mrna-za-covid-19/

• rd2dmk2 09:58 04.september 2021.

tretjič, daj odgovori na to kar te vprašam..bo kdaj normalno, ali smo žabe, ki se kuhamo ?

MS 10:07 04.september 2021.

rd2dmk2, Težka pot bo do popolne normalnosti vse dokler bojo nekateri nasprotovali medicinski znanosti in raje verjeli teoretikom zarot in raznim šank-strokovnjakom ter se upirali cepljenju ki je zaenkrat edina rešitev za obvladovanje epidemij!

• rd2dmk2 10:09 04.september 2021.

torej ali smo žabe ali nismo ?

MS 10:17 04.september 2021.

Jaz zagotovo nisem žaba, zate pa ne vem! A verjetno si, ker je očitno da se kuhaš v juhi ki so jo skuhali tvorci teorije zarot in razni šank-strokovnjaki in ti vcepili virus dvoma v vse kar je rezultat znanstvene medicine!

• rd2dmk2 10:20 04.september 2021.

zadnje vprašanje torej kako se kuha žaba ?

MS 10:32 04.september 2021.

Naj bo res zadnje, na takem nivoju lahko debatiraš le v svojem šank-okolju!

• igorgeus 11:52 04.september 2021.

ce bi bila vazna protitelesa, bi pred cepljenjem vsakega najprej testirali za protitelesa in na tej podlagi ugotavljali ali cepljenje sploh potrebuje

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.