Sem že ob aferi "Sodna hiša" predlagal, da naj se stranki SDS in SD tudi uradno združita, ker imata očitno iste cilje in podobne metode..
Pa tudi organom pregona je lažje, če imajo neko združbo pod enim imenovalcem..
Kako ima ta Han kratek spomin. Da Policija ni ukrepala ...??? Dajmo si naliti čistega vina. Ciganski problem ni od včeraj in Policija je bila dolga leta indoktrinirana s strani SD, v zadnjem desetletju pa tudi SDS. In stanje, ki… ...prikaži veči ga imamo na področju ciganske problematike je kriv kdo? Mi raja? Pokljuka (pa čeprav ga ne maram)? Ne, politika, ki je omogočila to, pa ne danes, že pred 90 letom. Povedo okoliški prebivalci okoli KK, da so na partiji sklenili kje bo cigansko naselje... in danes, Han???
Nič morda, zagotova pa. Čakamo samo še na znanega žvižgača, da se oglasi v javnosti. Kako hudiča, ne dojamejo, da jim nekdo odnaša v javnost tudi zaupne podatke. Zato naj se kuharja čimpreje znebijo. Tip ni samo amater je popolna… ...prikaži več diletant, ki sedi v vladi in jim ruši ugled in kredibilnost..
Sem že ob aferi "Sodna hiša" predlagal, da naj se stranki SDS in SD tudi uradno združita, ker imata očitno iste cilje in podobne metode.. Pa tudi organom pregona je lažje, če imajo neko združbo pod enim imenovalcem..
Res, to je že dolgo želja mnogih neopredeljenih volilcev. Han tako rad vabi k sodelovanju. Ampak ne z vsakim in za vsako ceno..
Kako ima ta Han kratek spomin. Da Policija ni ukrepala ...??? Dajmo si naliti čistega vina. Ciganski problem ni od včeraj in Policija je bila dolga leta indoktrinirana s strani SD, v zadnjem desetletju pa tudi SDS. In stanje, ki… ...prikaži veči ga imamo na področju ciganske problematike je kriv kdo? Mi raja? Pokljuka (pa čeprav ga ne maram)? Ne, politika, ki je omogočila to, pa ne danes, že pred 90 letom. Povedo okoliški prebivalci okoli KK, da so na partiji sklenili kje bo cigansko naselje... in danes, Han???
Vsak glas šteje na volitvah ! Tudi "ciganski" .
Leon res je....
In celo lepo romkinjo imamo kot policistko. Unikum celo za EU..
To me spominja na neke stare filme ko so imeli celo šiptarje za policiste.....
Da se ni morda tudi on kdaj s prižganimi lučkami peljal na letališče?
Nič morda, zagotova pa. Čakamo samo še na znanega žvižgača, da se oglasi v javnosti. Kako hudiča, ne dojamejo, da jim nekdo odnaša v javnost tudi zaupne podatke. Zato naj se kuharja čimpreje znebijo. Tip ni samo amater je popolna… ...prikaži več diletant, ki sedi v vladi in jim ruši ugled in kredibilnost..
Čakamo psa Lukija, da se izvaja.. hehe
Ne cvili , boš šel v rižoto za kužija , he, he
A si ti zraven tistih, ki meljejo? Ljudi😁
Rižota in burek iz Raubarja @torolino so za vas znanstvena fantastika.
Izlaja..