Slovenija

Tovrstni pokopi odražajo stanje družbe v Sloveniji

Komentarjev 18
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • atamama 10:48 06.april 2026.

Malo si zamislimo pogreb 1300E. Kaj je v tem strošku? Ali vse, kar se naredi za ''normalen'' pogreb? Malo ''morgen''. Zapakirajo, odnesejo, zakopljejo. Rad bi videl stroškovnik. Ali je urea 200E ali več za pogrebnika? Edino to opraviči tako visoke ...prikaži več cene. Sicer je to oderuštvo s strani izvajalca, ki po navadi ima monopol na določenem področju. In mi spet vse pozlatimo, kajne?

• munja 19:14 06.april 2026.

ata v stroških oz. na računu "normalnega" pogreba je najmanj 30 alinej, kaj vse postorijo, preden pride do pokopa.

• johan 21:12 06.april 2026.

@atamama Da vam za osebo, ki ste jo poznali težko dat 1300€, veliko pove o vas.

• atamama 22:28 06.april 2026.

Opisal sem stroške pogreba na ''javne stroške'', občinske....

Gustl 07:23 07.april 2026.

Je precej zposlenih v pogrebnem zavodu...

Garancija 09:53 06.april 2026.

Pogreb bi moral biti zastonj,ker je človek v svoji delovni dobi 100x plačal za ta pogreb,ampak ne še na smrtni postelji te morajo obrat do kosti,banda požrešna

• Pipec 08:23 06.april 2026.

Dokler ni bil v svojem preteklem mandatu minister gospod Gantar, ki se je v vseh vlogah izkazal kot popolnoma ekskluzivno nesposoben in tudiv tistem mandatu ni naredil nič, je na koncu ukinil posmrtnino, ki si jo vsaki človek, ki je ...prikaži več bil zdravstveno zavarovan tudi zasluži. Gantar, je posmrtnino ukinil iz obupa, ker je pridelal velik minus v zdravstveni blagajni, pa je s tem želel ublažiti polom, pri tem je to ironično komrntiral: 'Posmrtnino smo ukinili, ker mi zdravimo in ne pokopavamo'.

• Janez_533 11:27 06.april 2026.

Si pa res bukselj na kvadrat! Niti sanja se ti ne, kdo je za kaj pristojen, pa bi rad pametoval. Preveri zakonodajo: leta 2022 so bile nekatere manjše spremembe, ampak še vedno se izplačuje posmrtnina in pogrebnina (glede na socialni ...prikaži več status prosilca), vendar to ne spada pod ministrstvo za zdravje, ampak pod ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.

• Pipec 12:57 06.april 2026.

Janez_533 to kar pišeš je sicer res, vendar sem jaz razlagal njegov mandat 2012-2013 in takrat je ob smrti veljala enotna posmrtnina, pri tem pa sem si zapomnil tudi njegov izrečeni znameniti stavek na televiziji..

bemesof861 17:43 06.april 2026.

SPOJI SO UNIČENI. VSI SMO V NEVARNOSTI!.--- https://tiny.ee/vov

miked33906 08:28 07.april 2026.

SPOJI SO UNIČENI. VSI SMO V NEVARNOSTI!---> https://tiny.ee/vov

• cigomigo 08:52 06.april 2026.

če pa gagne kakšen stari komunajzer kjer nas njegov pogreb košta na 100 000 evra takrat pa ni škoda denarja,,Zakaj pa tam ne bi ta njihov kurčev pohreb plačali svojci ali pa kar iz sredstev njegovega transakcijskega računa. Najbolčše bi ...prikaži večbi pa ipak bilo če jih vržejo na smetišće pomeni na djubre

• Janez_533 11:28 06.april 2026.

Teslo zarukano.

• cigomigo 11:35 06.april 2026.

Janez_533 tebe bodo tvoji praf tako bacili na Djubre jer to si že sedaj in potem bodo dali tvoji oglas u cajtung ..... Gagnil je Janez_533 ... Pogreba ne bo jer čemo ga baciti na djubre, kar je bil že ...prikaži večže od takrat ko se je skotil

Gustl 07:20 07.april 2026.

A zmankal tableta?

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.