Avto
24 ogledov

Policija bi morala telefon vozniku zapleniti

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Ivan Potočnik 08:39 28.januar 2012.

Kako pa z cigareti,ko pade čik z rok a mu bodo ga vzeli.

• zlatane 13:26 28.januar 2012.

če ne bi v slo imel posla, kot moj zadnji dohodek in poklic glede na leta, ki jih že imam, me že davno ne bi bilo v slo. čas, ko sem lahko odšel od tu, pa sem zamudil, danes bi ...prikaži več nekam že napredoval, sedaj pa ne želim več biti nekje navadni delavec. v posel pa sem že toliko vložil, da ga ne želim zapustiti. takih dogodkov, kot je opisan moj spodnji pa sem v zadnjih letih doživel kar nekaj in se mi življenje v taki državi že malo gabi.

• Zima 21:31 28.januar 2012.

Kot jaz sklepam, je članek mišljen kot provokacija. Se strinjam, da je naša kultura na cesti na psu in da kazni velikokrat ne zaležejo. Sosedu so odvzeli izpit, mu napisali nešteto kazni, pa kaj dosti ne zaleže. Ko se peljem ...prikaži več iz službe ima vsak tretji telefon v roki. Res se mnogi ne zavedajo, kam lahko to privede.

• Žurnalček 23:50 25.februar 2012.

Ne telefonov ampak kartice , da zgubijo prijatelje in bo vsaj dva meseca mir.

• zlatane 10:12 28.januar 2012.

zaplenit???že itak policija iskorišča nevednost državljanov...moj primer...policaj me ustavi 180 kilometrov od doma, avto še je bil pod garancijo, niti 2 leti star in policaj mi reče, da bo preveril ali je avto tehnično brezhiben, se pravi tehnični. na avto, ...prikaži več katerega še odplačujem, bi moral po njihovem čakati 4 tedne, ker šele tedaj bojo za to imeli čas, moral bi sinu reči, da se pripelje po mene, ali pa iti z vlakom domov. v avtu sem imel cvetje v vrednosti 1000 eurov za vrtnarijo, ki bi v zimi zmrznilo. avtu niso za te 4 tedne hoteli niti plačati leasing položnice, posel bi bil tedaj brez avta šibki, pa še rože v avtu za 1000 eurov bi zmrznile. avto pa še v garanciji. uprl sem se, poklical 113, nakar mi policaj pove, da tehnični mora policaj napraviti takoj, ne pa da avto zaseže. ker je pogovor bil posnet, sem na policaja na terenu pritisnil in se kar hudo sprl zaradi kršenja mojih pravic. če teh rož ne bi imel, bi izgubil ogromno strank, drugih več dobiti ni bilo mogoče. jaz samo pr

• allstarr111 09:37 28.januar 2012.

Mater eni pa res nimate pojma o ničemer, pa kaj ste kaj prebral ustavo, lastnina državljanov je NEDOTAKLJIVA, vsaj tako piše tam, sedaj ti bodo za vsak prekršek kar nekaj pobrali, enkrat telefon, drugič izpit, kasneje avto. Men osebno gre ...prikaži veče to zelo na živce, če si nekaj pošteni plačal nima tega noben za plenit. Da pa bi zaplenili nelegalno pridobljeno premoženje to pa ne.

• allstarr111 10:40 28.januar 2012.

Jest celo mislim da bi mogli policajem odvzet par pooblastil, Mestnim redarjem pa vse razen da pišejo listke za napačno parkiranje. Ker tole je že za znoret, mater sej nikamorr ne moreš brez da bi te kak kekec štrafal in ...prikaži večn grozil z odvzemom tega ali onega.

• Dongjang 19:35 28.januar 2012.

Takale ideja lahko pade na pamet samo imbecilu, po možnosti ex policaju al pane vem komu. V tej državi bi samo kaznovali - ozacestite ljudi, ne pa z temi komunajzarskimi metodami j... ljudi

• zlatane 10:15 28.januar 2012.

če lahko zakonito zasežejo mobitel, potem ti bojo nezakonito zasegli avto za 8 tednov in ne samo za 4 tedne v mojem primeru. ker sem se uprl, bi lahko v primeru nasilnega policaja še lahko kako dobil po glavi in ...prikaži več šel sedet, ker bi policaja rekla, da sem ju napadel....bravo možje v modrem, držim se predpisov, živim kot pošten državljan, ko pa me ustavite bi mi radi pa še dušo iztrgali...ne čudite se, zakaj ste bolj osovražen poklic, kot mafija

• Blaz Stante 10:54 28.januar 2012.

banda pokvarjena pr nas bi sam pobirali avte ,soc,pomoč,hise,telefone ce jim je kaj v intersu bi subve.prostoročno napeljavo v avtomobil kot nemci pred 20 leti ne pa zdaj neke raziskave delat resno razmišljam da se odselim iz slo sem dozivel ...prikaži več komunizem in vam povem da se kaj takega ni dogajlo kot je rekel drnovšek se ja bote pobili za stolčke he he

• Alojz Žnofl 20:05 28.januar 2012.

ja zdaj pa še telefone ,kje imate glave dragi državljani,da pustite samo jemati avte, vozniške ,zdaj pa še telefone ,nihče pa se vpraša da smo za to morali delat in vse drago plačat,če pa doktor naredi napako,da človek umre ...prikaži več pa mu tudi ne morejo vzet doktorata.zato kteri sprejema tako ustavo ga je treba linčat,to se dogaja samo v Sloveniji (policiski državi).

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.