Slovenija
22239 ogledov

Množica se zgrinja pred parlament

Komentarjev 52
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Slavko Krizman 12:21 22.september 2021.

Strah je lepa reč

• Ender3 12:41 22.september 2021.

Ne želim, ne podpiram, a očitno ne gre drugače, samo ulica lahko sesuje to koruzno vlado, ki ogroža demokracijo in krši ustavo.

jate 12:41 22.september 2021.

a spet policija proti ljudstvu? bomo videli kdo jim bo dal podporo ko se bodo sami znajdli pred USODNO IGLO, ko jim bodo nekaj vsiljevali proti njihovi svobodni volji?!!!!!!!!!

• Luksi 12:45 22.september 2021.

Ni protest antivaxerjev, jaz sem se cepil in lahko potrdim, da mi ni bilo nič po cepljenju, po drugi strani me pa nič ne moti če se kdo pač ne bi cepil. To je vsaj z moje strani protest proti ...prikaži več vladi in njenim nesmiselnim ukrepom, ki samo razdvajajo ljudi, učinka pa nimajo. Sem dolgo časa podpiral fašista, ampak sodu je izbilo dno, da rabiš za delo od doma pct. Delo od doma naj bi bila alternativa pct pogoju in to kar se zdaj dogaja je jeb... ljudi v glavo.

• Luksi 12:48 22.september 2021.

Potem pa še spreminjanje pogojev za nazaj, če si prebolel korono in se enkrat cepil ti zdaj potrdilo kar na lepem ne velja več, pa čeprav vsi strokovnjaki trdijo, da si zaščiten. To je problem te vlade in zdaj je ...prikaži več pa čas, da se nekaj premakne, upam, da pride čim več ljudi in jim sporočimo, da je čas za odhod...

• krnekina12 13:04 22.september 2021.

Kako ni protest antivaxerjev, ce je glavna zahteva ukinitev PCT pogoja? A mislis, da ce bi bla pa leva vlada, da bi blo pa vse lepo odprt brez ukrepov in vsega? V normalni druzbi, bi se 80+% slo lepo cept ...prikaži več kuj ko je blo mozno, prebolelim bi lepo dal isti status, pa je (vsaj ta) problem resen.

jate 13:15 22.september 2021.

luksi vsaka ti čast...tudi v službi je več kot pol cepljeni pa nas ki smo testirani,nas podpirajo ,kajti danes ali jutri bo druga skupina rabila podporo in jih bomo podprli

jate 13:16 22.september 2021.

gre se za to ,da danes uvajajo prisilno cepljenje oz ptc jutri pa, bog ve kaj si bodo izmislili..

• Luksi 13:29 22.september 2021.

Krnekina12, če bi bili levaki na oblast bi bilo verjetno isto in bi ravno tako šli na protest. Gre se za to, da se je treba držati tega kar rečeš in vladi to pač ne gre. Če si nekomu dal ...prikaži več potrdilo, da je zaščiten in, če se vsa stroka strinja, da si zaščiten, kako se lahko nekdo odloči, da nisi in ti potrdilo ne velja več? Točno to je vlada stirila prebolevnikom, ki so se šli enkrat cepit.

• Luksi 13:34 22.september 2021.

To pomeni, da je fašist pametnejši od vseh znanstvenikov, ki se s tem ukvarjajo. Očitno je to jeb.. v glavo, zega si pa ne mislim pistiti. Jaz sem eden od tistih, ki verjame v znanost in sem se šel cepit ...prikaži več takoj ko je bilo možno pa mi še do zdaj ni nobena antena iz glave zrasla. Me pa popolnoma nič ne moti, če se nekdo pač noče cepit, jaz tudi ne maram igel in vedno gledam stran. In takim je potrebno omogočiti varnost na drug naćin, recimo delo od doma...

• krnekina12 13:35 22.september 2021.

Luksi, se popolnoma strinjam z napisanim. Ampak bos pa protestiral zraven ljudi, ki trdijo, da virus ne obstaja in podobne idiotizme.

• Luksi 13:37 22.september 2021.

Zdaj pa za delo od doma rabiš pct, čeprav sediš v svoji sobi in se ne družiš z nikomer. Tega pa res ne razumem in po mojem še fašist ne razume, ampak ljudi je treba jeb... dalje, samo enkrat bo ...prikaži več prišel do meje, ko se bo ljudstvu pač odpeljalo, potem mu pa lahko res samo še bog pomaga...

• Luksi 13:42 22.september 2021.

Krnekina 12, tistim nekaj budalam pa potrjujem, da sem po cepljenju že odpovedal naročnine za mobitel, internet in tv, ker jih ne potrebujem več. Zdaj sem 24/7 preko 5g povezan v internet teles, redno se preko teh povezav pogovarjam z ...prikaži več orbanom, fašistom, trumpom...

pantani 13:46 22.september 2021.

Sam sem med tistimi, ki se ne smemo cepiti in za to sem antivaxer?!!! Bravo, res ste eni na nivoju zlate ribice!!!

• Luksi 14:03 22.september 2021.

Pantani, nisi vsega prebral, lepo sem napisal, da podpiram tiste, ki se iz kakršnegakoli razloga ne želijo ali ne morejo cepiti in jim je potrebno na drug način omogočiti varno življenje in se bom zato udeležil protesta. Tudi nisem apriori ...prikaži več proti vsem ukrepom, ampak samo proti nesmiselnim, ki jih sprejema vlada. En post višje sem se pa samo malce pošalil iz tistih, ki pravijo, da virus ne obstaja in sanjajo o grafenu.... Ena Saša ima ful dober posnetek, poišči in poglej, se boš sigurno nasmejal.

• krnekina12 14:49 22.september 2021.

Luksi, no evo, vidis takoj kolk takih budal je, sploh tle na forumu, hahaha. Se takoj pocutijo prizadete in potalajo minuse, ceprav si povedal cist lepo. Pa ne poslusi pantanija, ker se laze tolk, da ze sam seb vrjame.

• Ender3 18:31 22.september 2021.

krnekina12 ni večjega zagovornika enoumja in vladne politike, kot si sam. Če je pantani razumnik ti, zagotovo nisi, si samo gojeni, honorarni aktivist.

• krucefiks 12:28 22.september 2021.

še kontejnerje za smeti prpeljat

lluckyss 13:35 22.september 2021.

Sedaj je še vprašanje, ki se poraja....Koga bo tokrat Hojs vpoklical, da bodo delali kraval...Bodo to Šiškove Viole ali vladni biserni hitlerjugend ?!

• pbr1 13:48 22.september 2021.

Čordić in Anus sta od Hojsa? Drek lažnivi, držiš se pravila 'ko se stokrat zlažeš, to postane resnica'. In za tak drek iz JS kot si ti, mi trgajo polovice plače.

• popokatopetl 15:24 22.september 2021.

pbr1, ne se delat neumnega, nasilni izpadi na protestih niso v korist nikomur drugemu kot vladnim.

• popokatopetl 13:17 22.september 2021.

Tile sredini protesti so itak hecna zadeva, Alešev in Janezov privat žur! Če ne bi bili na oblasti bi bili itq anticepilci - ampak korono politično zlorabljajo za skregat ljudi. Cilj je odpeljat volilce od na volitvah ogrožajoče sredine k ...prikaži več raznim ekstremom, ki bi se jih dalo potem pohopsat kot SMC in DeSUS.

• jakec1575 14:28 22.september 2021.

zelo me cudi, da ne sova ne policija prejsnjo sredo nista vedeli nic. A ni to cudno?

jezeran 16:27 22.september 2021.

Ko bo tam 200.000 ljudi pa da premaknejo parlament se bo splačalo. Dokler pa mislijo sedeti, je pa brez veze. Revolucije so bile že od nekdaj krvave.

R_D 18:42 22.september 2021.

Upam, da policaji nabijejo golazen kot v 'jederni evropi'.

• Naklonsky 18:28 22.september 2021.

Čefurji raus je dober naslov filma.

erof 13:34 22.september 2021.

お元気ですか?

erof 13:35 22.september 2021.

お元気ですか? ...... お元気ですか?

• bogdan76 13:53 22.september 2021.

Pravoslavci nam usiljujejo cerilico narod zbudise danedobimo podnapise v cirilici kot pod jugo na železnici.

• becar 14:39 22.september 2021.

Marš u p.... naci !

• pbr1 17:31 22.september 2021.

Evo Bogdan, srbin pod tabo kaže svojo mentaliteto.

• Ender3 18:37 22.september 2021.

Aktivista ste ena in isti, menjate samo uporabniška imena !

• Stane Adamič 13:40 22.september 2021.

A ni žalostno, da nam to diktirajo Srbi, Slovensi pa capljamo za njimi kot ovčke.

• becar 14:39 22.september 2021.

Potem pa ti naci organiziraj protest, pa bomo za tabo capljal

• pbr1 17:32 22.september 2021.

Becar, goni se u srbijo.

• Ender3 18:40 22.september 2021.

pbr1 ti pa v naročje svoje mame, ki te kulture ni uspela naučiti.

• Toma 12:41 22.september 2021.

Vodni topek gor obrnit, gor pa sito za tuš montirati. Pol pa lepo sproti okolico zalivati pa ne bo nobenega blizu ;-)

• mirror 13:00 22.september 2021.

Policija naj v cisterno namesto vode natoči gnojnico.

• popokatopetl 13:07 22.september 2021.

in jo izprazni v vašo klet na Trstenjakovi

jaka4 13:07 22.september 2021.

So jo že porabili, da so tvojo glavo z njo napolnili.

• ciro 14:19 22.september 2021.

Za tebe je še gnojnice škoda.

• jakec1575 14:29 22.september 2021.

ajaj vernik, ni ti pomoci. mi levicarji vsaj znamo obracunati s svojimi. In reci bobu bob. sdsove korpivce tega niste sposobni. ker pol nimate nic vec v roki. nic. Tonina?

• Ender3 18:44 22.september 2021.

mirror, gotofi ste, aktivizem in posledično honorar se vam isteka, spet boste v breme staršem in sončni upravi.

• krnekina12 12:32 22.september 2021.

Ce bi bil to protest proti vladi se ne bi rekel, tko je pa to antivax protest proti logiki in znanosti zgleda. Budale ene xD

• krucefiks 13:15 22.september 2021.

protest je zato,da boš svobodno lajal še naprej

• becar 14:41 22.september 2021.

Tvoj domet znanosti so trije podkupljeni dohtarji in največji med dohtarji dr Jajo

• krnekina12 14:54 22.september 2021.

becar, zanimiva ugotovitev, glede na to da ne povzemam cisto nic od NIJZ-a in ostalih, se manj pa od politikov. Me pa zanima kaj je tvoj domet znanosti. Za krucefiksa pa itak skoda besed zgubljat. xD

• popokatopetl 14:55 22.september 2021.

Zna bit za organizacijo teh protestov dejansko Janšatova banda. Za korono jim v resnici dol visi, jim pa močno gre zato da bi del anti-Janša volilcev pobrale eksotične ekstremne stranke. Medtem ko se petkovi protestniki in tudi sredinske stranke distancirajo od anti-vax.

• krnekina12 15:15 22.september 2021.

Jah, jst definitivno ne volim nobene stranke v parlamentu. Ce nas bi blo dost takih, bi hitr pomenjal en in ist folk.

• Ender3 18:50 22.september 2021.

krnekina12 btw, ali sploh že imaš volilno pravico, sprašujem tudi v imanu drugih na forumu. Nekako opravilno nesposoben nam deluješ.

• krnekina12 19:01 22.september 2021.

Naj te ne skrbi zame. Poskrbi raje za svojo prazno glavo. Sporoci se ostalim budalam v vasi fejsbuk skupini - v mojem imenu.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.