Mene tako na prvo žogo zelo spominja na enega znanega Prekmurca, ki je pred leti rad sodeloval tudi v resničnostnih šovih...
Black Cube, ki je zalutal s Trstenjakove....
bebavi luckyss nikoli ne zataji z debilnimi komentarji. Bebec pač.
Luckyss, pameten si za celo krdelo levičarskih bumbarjev, kar so ti že ,mnogi povedali.
Čemu zapravljati denar za varnostne kamere ,če ne morejo prepoznati storilcev ?
Kurc pa kamere, če preganjate samo poštene desničarje, Levičarje, od katerih je vsak za nekaj kriv, pustite, da nekaznovano harajo
Jaz sem ga takoj prepoznal. Gre za grozljivega ljubljanskega levičarja.
Pa to je slovenski3. Samo ne vem, komu je spizdil bundo. Ko sem ga nazadnje videl, je bil v enih razcapanih cunjah
če to ni pernati roberto potem mi lahko tri dni vlečejo levakinje ko stare kuzle
Ja. Gre za sosedovega frančka. Sumim tega po izgledu, samo ta ima toliko denarja, da je trenutno že tri tedne na kitajskem.
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Mene tako na prvo žogo zelo spominja na enega znanega Prekmurca, ki je pred leti rad sodeloval tudi v resničnostnih šovih...
Black Cube, ki je zalutal s Trstenjakove....
bebavi luckyss nikoli ne zataji z debilnimi komentarji. Bebec pač.
Luckyss, pameten si za celo krdelo levičarskih bumbarjev, kar so ti že ,mnogi povedali.
Čemu zapravljati denar za varnostne kamere ,če ne morejo prepoznati storilcev ?
Kurc pa kamere, če preganjate samo poštene desničarje, Levičarje, od katerih je vsak za nekaj kriv, pustite, da nekaznovano harajo
Jaz sem ga takoj prepoznal. Gre za grozljivega ljubljanskega levičarja.
Pa to je slovenski3. Samo ne vem, komu je spizdil bundo. Ko sem ga nazadnje videl, je bil v enih razcapanih cunjah
če to ni pernati roberto potem mi lahko tri dni vlečejo levakinje ko stare kuzle
Ja. Gre za sosedovega frančka. Sumim tega po izgledu, samo ta ima toliko denarja, da je trenutno že tri tedne na kitajskem.