Slovenija
20154 ogledov

Policisti bodo prežali na voznike: Razkrivamo 629 lokacij in čas nadzora

Komentarjev 16
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Leon 14:25 19.maj 2020.

Sem proti obveščanju o radarjih saj tako ne dobijo dejanske slike o prekoračitvah na posameznih odsekih .

• Janez_53 15:03 19.maj 2020.

Dvoličnost novinarčkov je neomejena! A se vam res zdi tako "kul", da prekrškarje opozarjate na policijske akcije??? Normalni vozniki ne rabijo tega, ker se držijo predpisov.

cvekalo 16:03 19.maj 2020.

Lokacije meritev je objavila policija. Novinar je samo izkoristil ter napravil članek, ki ga mi vneto poklikamo.

jate 14:43 19.maj 2020.

bedaki ,kaj češ oni se povedo kje nas bodo cakali,logicno da potem gres po omejitvah. da o kaznih niti ne pisem...za vse so iste kot za tiste ki imajo minimalca kot za tiste 3000e...to bi moglo it po % od ...prikaži večd place..ah saj nema veze...

• zlatkozakladko 15:31 19.maj 2020.

Dajmo potem kar vsako stvar ovrednotit glede na plačo. Zakaj bi moral bit nekdo za isto stvar kaznovan drugače?

• SonnyBlack 18:20 19.maj 2020.

ce mas gnar za auto...pol se mej gnar za kazni...al pa se vozi po omejitvah in predpisih...tak pac je...

jate 04:06 20.maj 2020.

saj je tako statistika dokazala,da je najvec krsiteljev v prekoracitvi hitrosti z dobrimi avti,,jaz v vsej moji ¸¸avtomobilski¸¸karieri sem samo 1x dobila kazen pa se to zaradi pasa,,sicer ne norim.

• zlatkozakladko 12:47 20.maj 2020.

Točno to - če imaš denar za avto, pa čeprav si dal zanj samo 300€, imej pa še za kazen. Je pa seveda tudi druga možnost in to je, da voziš po omejitvah in denarja za kazen sploh ne potrebuješ.

• ode 19:56 19.maj 2020.

Dejansko bodo kontrole le na nekaterih lokacijah s tega seznama. Bolje objaviti več, kot manj, kar deluje psihološko. Kot seznam lokacij stacionarnih radarjev v Sloveniji - v resnici je več kot 3/4 škatel praznih, le da nikoli ne veš, katere so to.

• Ivo 19:59 19.maj 2020.

Želite fotografije lani navedenih krajev ob točno določenih urah, ki ste jih napisali?!? Nikjer žive duše... ;)

jate 04:13 20.maj 2020.

to je res neumno prej opozarjat,,tisti ki se drzi predpisov se nima kaj bat...pa isto sranje je z inspektorji,,,le redkokdaj pridejo nenapovedano v gostilno v kuhinjo na kontrolo,, ma kr neki res

juric 15:55 19.maj 2020.

Pa saj je to namen, da se bomo vsaj dva dni drali omejitev, če bi bili tiho, pa kasirali pa bi jih zmerjali z inkasanti...

Beantissa 00:54 20.maj 2020.

Dobrodošli na najboljšem spletnem mestu za zmenke –– B­r­ed­h­ot­.­C­om

• Albatroz 14:54 19.maj 2020.

Če bodo tako intenzivni pa še naj pogledajo koliko ozrok sedi v ustreznih sedežih za njihovo starost. Ke se vsako jutro sprehodim mimo ene od šol in je krajevni policist prijatelj vsem staršem ki imajo tam otroke zato več nišče ...prikaži več ne uporablja niti varnostnega pasu. Toliko o varnosti. In POLICIJI

juric 15:57 19.maj 2020.

Eh daj no nehi nekaj na pamet pisati, a si jih ti kontroliral, kakšne sedeže uporabljajo? Le čevlje sodi naj kopitar...

• Albatroz 20:15 19.maj 2020.

Glede na to da gre v prvi razred naj nebi sedel na sovozniovem sedežu in brez sedeža za otoke ( jahače). ti kopitar. Ko pa se kaj pripeti pa ni nihče kriv.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.