Popolnoma se strinjam z Mitjem. Vsa režimska "trobila" trobijo kako je ogroženo sodstvo, kako jih bodo "kriminalci" vse fentali, kako so ogroženi, bogi, kako jim je treba povišati plačo, zaščititi: baba pa se je kurbala. Mož pa je znorel. Evo… ...prikaži več ti slovenski sodstvo.....
Se mi je kar zdelo, da je tuj organ napadel naše pravosodje. Zgleda, da je pri tem napadu padel zastor nad ogroženostjo sodnikov. Mož ni prenesel vdora v mednožje pravosodja in to rešil na krajevno običajen način od kod izvira.
Naša ljudska oblast je hotela imeti krvav napad na slovensko pravosodje.
Nič od tega.
Zdaj bo morala poučiti sodnice boljšega videza, da se ne smejo vračati k možu ob enih zjutraj.
Kje ste zdaj sodniki, tožilci in pametni politiki. Napad na Sodstvo ha ha sami bedaki v deželi
Napad na Sodstvo so označili vse najvišje institucije v državi ....tudi Šarec , Janša ,Pahor ......
Popolnoma se strinjam z Mitjem. Vsa režimska "trobila" trobijo kako je ogroženo sodstvo, kako jih bodo "kriminalci" vse fentali, kako so ogroženi, bogi, kako jim je treba povišati plačo, zaščititi: baba pa se je kurbala. Mož pa je znorel. Evo… ...prikaži več ti slovenski sodstvo.....
Se mi je kar zdelo, da je tuj organ napadel naše pravosodje. Zgleda, da je pri tem napadu padel zastor nad ogroženostjo sodnikov. Mož ni prenesel vdora v mednožje pravosodja in to rešil na krajevno običajen način od kod izvira.
Ne vem zakaj bi bil problem povedati jasno, da so zaprli njenega partnerja. A kdo bi razumel te policajske fore, ki samo njim niso neumne.
da jo je fasala zaradi ljubosumja ob 1 ponoči , sem jaz prvi napisal , ker je to logika !
Zadevo preiskuje SG policija ,kar nekateri komentirajo nezaupanje v MB policijo ali pa .....? Zakaj ne povedo kdo je oseba v priporu ?
A ti ni dovolj, če napišejo, da je njen partner v priporu?
Pisalo je o dveh osebah ?
Naše sodstvo se kurba!
Naša ljudska oblast je hotela imeti krvav napad na slovensko pravosodje. Nič od tega. Zdaj bo morala poučiti sodnice boljšega videza, da se ne smejo vračati k možu ob enih zjutraj.
Verjemite: Če bi se pisal Brajdić, ga tudi osumili ne bi...