Šport /sport/nogomet
55 ogledov

Policisti želijo odškodnino

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Gigii 19:13 19.september 2011.

    se vidi da ste ljubljanski časopis in hočete na vsak način očrnit Viole, NK Maribor & Maribor kot mesto !

  • graff 16:34 19.september 2011.

    Zadnji čas da se policijska sindikata zbudita in začneta opravljati svoje delo-zaščite članov.Vsi vemo, da so policisti (kvota) zavarovani za rizične naloge s poškodbami ipd. in da imajo večne težave pri izterjavi odškodnibne tako od delodajalca (GP-država) kot pristojne ...prikaži večne zavarovalnice.Potem pa naj država toži huligane kakor ve in zna, morda s pomočjo znane kriminalne odvetniško tajkunske pisarne uspejo dokazati, da napad na policista ni kazniv, pardon saj tako stvari že tečejo zadnjih 20 let, saj po rezultatih slovenskega pravosodja sodeč.

  • Alen Pajić 11:16 25.september 2011.

    @albert Ne pavšali zadev. Ko se prijaviš na gostovanje, se ne prijavljaš na dopust, da izbiraš kje boš sedel, skom in kje boš počival. Prijavijo se vsi, pod istimi pogoji. Organizator pa je tisti, ki določa sedežni red in ...prikaži več ostale detajle glede izvedbe prireditve. Kakšne Vijole ? Viole !!Tukaj je nk olimpija pokazala nestrokovnost, ki je nisem doživel niti v Črnomlju pri Beli Krajini. Seveda pa velja še omeniti, da če nisi prisoten nimaš pravice nikogar obsojati, ne Dragonsov in ne Viol, ker vse izveš iz medijev, ki pa vemo, da pišejo zgodbe na način, da se bere.

  • albert 17:10 19.september 2011.

    Mene pa bolj zanima zakaj policija ni preprečila vstopa vijolam na stadion? Ne dolgo tega so štajerski policisti poslali cel vlak navijačev Olimpije nazaj v Ljubljano domnevno zaradi razgrajaštva in vinjenosti. Vijole so že v Celju povzročale probleme na bencinski ...prikaži več črpalki! Tore je krivda na strani policije! Če pa drži, da so se med viole pomešali ženske in otroci pa je to sprevrženo, talibansko in strahopetno dejanje!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.