Ker se je ob sokrivdi slovenske predsednice v prometmi nesreči poškodovala ruska državljanka, lahko pričakujemo Putinove drone tudi nad nekoč slovensko Ljubljano.
tko kot vse vojne, bodo zgubil tut to. Na zmagovalni strani so bili samo 45, pa se to zato, ker so jim americani posiljal orozje - brez njega bi spusili. zal se jih pa, tudi zaradi tega ker smo na… ...prikaži več vse skp gledal v smislu sovraznik mojga sovraznika je moj prijatel, smatra za zmagovalce in kao good guys 2vojne. so pa navadni okupatorju, ki so iz evrope hvala bogu spokal po tem ko so se sesul sami vase leta 89
Ker se je ob sokrivdi slovenske predsednice v prometmi nesreči poškodovala ruska državljanka, lahko pričakujemo Putinove drone tudi nad nekoč slovensko Ljubljano.
Vojni zločinec se zaveda, da so mu dnevi šteti.
Imaš prav,zelenemu so šteti dnevi!!!
Ruski teroristi v vsem svojem sijaju.
tko kot vse vojne, bodo zgubil tut to. Na zmagovalni strani so bili samo 45, pa se to zato, ker so jim americani posiljal orozje - brez njega bi spusili. zal se jih pa, tudi zaradi tega ker smo na… ...prikaži več vse skp gledal v smislu sovraznik mojga sovraznika je moj prijatel, smatra za zmagovalce in kao good guys 2vojne. so pa navadni okupatorju, ki so iz evrope hvala bogu spokal po tem ko so se sesul sami vase leta 89
RUSIJA - RUSIJA ,kar tako naprej.
Če izzivaš, ne potem jokati!!!
Izzivajo rusi že od februarja 2014 ... ukrajinci jim samo vračajo.
ukrajinci vsaj ne pobijajo civilov! Ruske reve pa rolcejo po civilih ponoci. Navadne pickice so!
Pickica te je naredila 😂😂😂
Dajmo Rusi, pokažite ukro-nacistom, da so gotovi.
edini nacisti so rusi, ne vem kje ti vidis naciste - amapk rabis ocala!
https://www.facebook.com/share/v/1HJb5r7mJA/
Ruski strahopetci napadajo. Banda morilska.