Marjan Smode, z mrtvo reko je zakon, pop tv pa, poden od podna, a slabša je samo še rtv slovenija, 2000 majmunov nas ima za poslušalce rib, je nekdo zapisal od nevladne organizacije, ki jo golob dobro plačuje, …
Dusan12 poglej si, kdo tebe plačuje, potem govori za druge..Nora24tv pa itak ne bo dolgo vegetirala v slo medijih, ker nima ne gledalcev ne sponzorjev in donacij.
Gledal sem samo prvo,ko so živeli tako kot v kameni dobi!! Takrat sem sklenil,da norčevanja iz poštenih kmetov več ne bom gledal in pri naši hiši tega nobeden noče gledati!!
Google je za vsak dan spletnega delaa od doma plačal od 400 do 800 dolarjev. V prvem mesecu sem od Googla doma prejel 21.758 $ in 29.467 $ zadnje plače za 3 ure dela na dan...glej več informacij
........>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐬𝐡𝐝𝐨𝐰.𝐂𝐨𝐦
Marjan Smode, z mrtvo reko je zakon, pop tv pa, poden od podna, a slabša je samo še rtv slovenija, 2000 majmunov nas ima za poslušalce rib, je nekdo zapisal od nevladne organizacije, ki jo golob dobro plačuje, …
Dusan12 poglej si, kdo tebe plačuje, potem govori za druge..Nora24tv pa itak ne bo dolgo vegetirala v slo medijih, ker nima ne gledalcev ne sponzorjev in donacij.
Gledal sem samo prvo,ko so živeli tako kot v kameni dobi!! Takrat sem sklenil,da norčevanja iz poštenih kmetov več ne bom gledal in pri naši hiši tega nobeden noče gledati!!
omega_v6👍 res so bedniki s tem komercialnim sranjem. Če, ne drugače jim odvzet licenco in frekvence.
Mene sicer ne motijo saj obstaja daljinec!!
Google je za vsak dan spletnega delaa od doma plačal od 400 do 800 dolarjev. V prvem mesecu sem od Googla doma prejel 21.758 $ in 29.467 $ zadnje plače za 3 ure dela na dan...glej več informacij ........>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐬𝐡𝐝𝐨𝐰.𝐂𝐨𝐦