Magazin /magazin/film-glasba-tv

POP TV uvaja velike spremembe, gledalci ne bodo veseli!

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • krtmen1 11:19 26.avgust 2026.

škoda ker nimamo opcije izbire vsakega programa preko operaterja... bi potem videli, če bi se razni popteveji še delali norca iz ljudi

• simon736 11:18 26.avgust 2026.

Na spletu se uporabi Opera, ki učinkovito blokira precej oglasov. Se da kaj sploh brati. Glede POP TV pa ni problema, bomo pač še malo manj gledali. Že program ima diskutabilno kakovost, a se je dalo vsaj čez reklame ker ...prikaži več redki uživajo ob gledanju oglasov za piščančje krače, romunske avte ter celulitne kreme. Doslej se je s previjanjem nekako zdržalo, v prihodnje pa se bo šlo med vmes na wc, v hladilnik ali na telefon. In potem se kaj hitro TV ugasne ker nas bo zamotilo nekaj tretjega.

• intel 12:11 26.avgust 2026.

Cinestar je zakon stari minuta reklam in čao je Es ta pop tv NC že tko NC ne gledam teh naših kanalov se vse predvaja eno in isto in kmetije od predlani in kr neki reklame pa trajajo najdlje casa ...prikaži več se to bom odklopu pol pa prodaji te komur cte

• Alexfed 11:51 26.avgust 2026.

Finančna goljufija vam ne vzame le denarja – uniči vam preživetje, zaupanje in čustva. Ko sem izgubil svoje prihranke, sem se počutil brezupno. Nato sem našel strokovnjaka za izterjavo, ki je pregledal moj primer, odkril resnico in mi pomagal povrniti ...prikaži več moja sredstva. Njihova profesionalnost in predanost sta spremenili vse. Če ste bili prevarani, ne obupajte – obstajajo strokovnjaki, ki vam lahko pomagajo dobiti denar nazaj. Stopite v stik z nami še danes prek trustwave.cyberdefense na gmail com

• ToSmJest 12:29 26.avgust 2026.

Preskakovanje reklam dela že od pamtiveka in bo še naprej. Enostano za čas reklame zamenjaš kanal in pogledaš naokrog, kaj je novega na drugih kanalih. Tega nam ne morejo vzeti.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.