Magazin /magazin/film-glasba-tv

POP TV uvaja velike spremembe, gledalci ne bodo veseli!

Komentarjev 19
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • krtmen1 11:19 26.avgust 2026.

škoda ker nimamo opcije izbire vsakega programa preko operaterja... bi potem videli, če bi se razni popteveji še delali norca iz ljudi

• Ender3 13:41 26.avgust 2026.

Ja res, to pogrešamo ! A ocitno je oglaševalski lobij tako močan, da jim nihče ne pride blizu. Politiki se jebe kaj gledamo in poslušamo. Medije potrebujejo zgolj v času volitev. Vsi ostali nadzorni organi org, in kakovosti programov pa ...prikaži več so itak mrtva črka na papirju. Medijska konkurenčnost pa je itak pobožna želja gladalcev in poslušalcev.,

• intel 12:11 26.avgust 2026.

Cinestar je zakon stari minuta reklam in čao je Es ta pop tv NC že tko NC ne gledam teh naših kanalov se vse predvaja eno in isto in kmetije od predlani in kr neki reklame pa trajajo najdlje casa ...prikaži več se to bom odklopu pol pa prodaji te komur cte

• simon736 11:18 26.avgust 2026.

Na spletu se uporabi Opera, ki učinkovito blokira precej oglasov. Se da kaj sploh brati. Glede POP TV pa ni problema, bomo pač še malo manj gledali. Že program ima diskutabilno kakovost, a se je dalo vsaj čez reklame ker ...prikaži več redki uživajo ob gledanju oglasov za piščančje krače, romunske avte ter celulitne kreme. Doslej se je s previjanjem nekako zdržalo, v prihodnje pa se bo šlo med vmes na wc, v hladilnik ali na telefon. In potem se kaj hitro TV ugasne ker nas bo zamotilo nekaj tretjega.

• ToSmJest 12:29 26.avgust 2026.

Preskakovanje reklam dela že od pamtiveka in bo še naprej. Enostano za čas reklame zamenjaš kanal in pogledaš naokrog, kaj je novega na drugih kanalih. Tega nam ne morejo vzeti.

• Ender3 13:34 26.avgust 2026.

In ti bi kar preskakoval. Na misel mi ne pride. Uporabljam adblockerje, ker je to mogoče. Zaenkrat zadovoljuje moje potrebe. Očitno pa oglaševanje večine še ne moti. Podobno je s politiki. Nihče pa si ne upa zagristi v to, koliko ...prikaži več denarja se resnično pretaka z oglaševanjem. Uradno ima Biostile prepoved oglaševanja na javni Rtv, a je to zgolj na papirju. Tu in tam nas Herta Kosmina še vedno prepričuje in zavaja.

• marko127 16:27 26.avgust 2026.

Bodo imeli še manj gledalcev, predvajajo pa same primitivne šove za IQ60....ne gledam tega!

• igorgeus 20:43 26.avgust 2026.

Jaz tudi ne, ampak bi mi bilo ljubše, če bi jih lahko vrgli iz sheme.

• bendover 14:11 26.avgust 2026.

Vržite jih iz shem, če kdo hoče gledat, naj plača

• danny 17:44 26.avgust 2026.

Idioti kaj se gredo Telemach operaterji to ne bi smeli dopustiti ali pa jih ven vrect z sheme .. pop TV že lep čas liže jajca GOLOBU MRSS

• Ender3 21:53 26.avgust 2026.

Kurbanijev Planet Tv v isti meri Jajotu. Fuj !

• rd2dmk2 09:44 27.avgust 2026.

program iz tv sem letos zadnjič gledal ko so bili skoki iz planice. in sem danes še vedno živ. torej ? ne rabite tv-ja. imate ž24 in noratv za vsakega nekaj pa je mir.če pa kdo si zaželi maria ja ...prikaži več če ga ne slišite po celi sloveniji ko vpije si pa morate nabavit slušni aparat in ga ni treba gleadat v jokerju ker tudi ko ugasneš zvoke odmeva njegovo dretje. resničnosti šovi- mal pejte ven pa jih boste našli dovolj že pri drugem sosedu. fuzbal- 17 liga je bolj zanimiva kot 1SNL da ne omejam UEFA.

StarMačk 17:54 26.avgust 2026.

Rahlo me boli k... za njih, moje zanimanje za njihove programe so že zdavnaj zapravili, še posebno POP, ki je na lestvici mojega zanimanja na podobnem mestu kot Nova24 TV, preletim za tisto slabo sekundo z daljincem + -, če ...prikaži več že grem čez vse programe, kar je bolj poredko...

• igorgeus 20:45 26.avgust 2026.

Mogoče, če začnemo množično buzerirat operaterje, jih bodo vrgli iz shem. Sploh, ker pogled za nazaj je plačljiv.

omega_v6 14:52 27.avgust 2026.

In kaj si PRO plus misli,da bodo z tem ,ko ljudi silijo v gledanje reklam kaj dosegli??? Že sedaj sem se izogibal Pro plusa sedaj pa ga sploh ne bom več gledal!! Mislim,da je zadnji čas,da operateri kablskih storitev ukrepajo ...prikaži več in dajo kanale PRO olusa kot izbirne pa bomo videli koliko gledalcev bodo imeli!??

omega_v6 14:56 27.avgust 2026.

Po katerem členu zakona si jemljejo pravico in silijo ljudi k gledanju reklam?? Telemach ukrepaj JAZ plačujem časovni zamik!¨!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.