Slovenija
62603 ogledov

Padavine: Na teh območjih se bo situacija še zaostrovala

Komentarjev 30
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • jakec1575 13:31 04.avgust 2023.

Za vse soljAtarje in ostale zabite koprive, ki so se 10 let nazaj delal norca iz Lucke Kajfež Bogataj. Zdaj se boste zatekli v haarp in podobne nebuloze, ker vi ne poznate besede, zmotil sem se, ker nimam pojma. Golob ...prikaži več se vraca v domovino. Drzava ni vlagala v protipoplavne ukrepe, ker je s tem denarjem gradila savsko verigo. Odlocitev krskega pijanega jezka iz prve janseve vlade. Zavrnjenzakon, ki je ponujal 10 mio, pa je odpiral gradnjo na brezinah. V vodnem skladu se vsako leto nabere 30mio.

• jakec1575 13:33 04.avgust 2023.

10mio je za nategnit koprive v rit. Pravilno, da je bil skodljiv zakon zavrnjen, ker bi zupani se vec zidali po ravnicah, ki so danes poplavljene. Poplavljena so stevilna nova naselja v obcinah. Ker je obcina v prostorskih aktih to ...prikaži več dovolila. Zazidljiva parcela je denar za male obcinske proracune.

• lojs 14:04 04.avgust 2023.

veliko si natipkal, veliko različne vsebine, predlagam, da narediš več kratkih komentov

• lojs 14:16 04.avgust 2023.

jakec kar se tiče teh klima(k)tologinj ala lu(l)čka je itak vseeno al jo kdo jemle resno ali pa tudi ne ... ko slišim besedo MI smo krivi za to in to, smatram da sem sokrive, zato čakam obtožnico ali še ...prikaži več bolje milostni strel ... ne smemo jesti mesa, ker so plini, ne smemo prdeti, ker so spet plini, žrimo travo kot jarci ostalo je pa nič ... naj začnejo projektanti delat sodobne jame in sodobna ognjišča, pa še navodila za uporabo

• jakec1575 14:56 04.avgust 2023.

Dovolj bi bilo zgolj, da bi jo poslusali o izvajanju ukrepov proti ekstremnim dogodkom. In ostale strokovnjake tudi

• lojs 15:25 04.avgust 2023.

ja, kakšni so sploh ti ukrepi, ne vem več kdo je tukaj pameten ... taki pridigarji niso noben faktor, ker se itak vse dogaja na drugem nivoju ... zakaj ta haarp sploh obstaja, če je nebuloza? ... za začetek če ...prikaži več gre vse samo za poizkuse, se je "treba sprijaznit", da poskusi veliko stanejo , pa ne keša, ampak vse kaj drugega ... a ti misliš, da ne obstaja tehnologija za potrese ... vse obstaja, celo vesolci obstajajo, ker zdej so pa šle stvari predaleč

Leon 15:37 04.avgust 2023.

Za kletarje je pomembno kaj bo izjavila klimatologinja Mojca Škrinjar !

• lojs 16:23 04.avgust 2023.

po poslušanju teh pridigarjev, (ne vem v čigavem imenu), bi morali začeti delat trdnjave, neprebojne, neprodušne-diht, betonske sarkofage na živi skali ... to bi nekako še šlo ampak kako boš rešil energetsko oskrbo, da ne govorimo o hrani ... res ...prikaži več me zanima, če je ta stara gospa v živlenju kaj naredila s svojimi rokami in kaj so njena priporočila ... vsak njen nastop je verjetno treba plačat

• lojs 16:26 04.avgust 2023.

... in to zato, da nam "ploza" kaj vse bi mi morali narediti, oz. kaj smo že zamudili ... raje poslušam prave pravljice, ne pa tole staro klimaktologinjo lulčko , al kaj je že ... stare babe se kmalu naveličaš ...prikaži več poslušat, sploh če trobezla eno in isto vsebino ... "mi moramo, mi smo zamudili, mi smo krivi, mi bi trebali ono pa ovo, pa bla, bla bla, itd ... tukaj ni priporočil ampak velik plačan BLEF

• Boschtjan Zupanchich 18:19 04.avgust 2023.

Lojzij, no, to je deloma, Ampak, Samo Deloma Res Povezano z našo Precej Napačno prehrano, kajti, Zaradi Nasilne-Zlobne-Brezbrižne - mrhovinske prehrane človek postane bolj Zloben , in nasilen , hkrati pa tudi brezbrižen , in to se potem tudi pokaže ...prikaži več v naravi, kjer se odtujitev od Božjih Poti Vedno pokaže tudi na materijalnem nivoju , (z izbiro slabših duhov za urejanje vremena) in se tako vedno plača "davek" na vse te Grehe. Odtod smo dobili vse slabo vreme ki smo si ga pa samo sami prislužili.

• jakec1575 13:35 04.avgust 2023.

Predlagam vsem, da si danes na hiso narisejo crto in svojim otrokom ne pustijo gradit pod njo.

• Stane Adamič 14:24 04.avgust 2023.

Žez NIKO KOVAČ na POP TV ne moreš nič povedat negativnega, vse brišejo.

Leon 15:38 04.avgust 2023.

Kaj je storila Nika ? Ona ni klimatologinja . Povežite se z Mojco Škrinjar .

• Facja 15:40 04.avgust 2023.

Pa tu napiši, ker te tako tišči. Še vedno ne dojameš, da ni Nika Kovač, pač pa 87% volilcev. No, če te skrbi za poplave in vode: bivši minister Andrej Vizjak SDS je iz poplavnega sklada Urada za vode MOP-a ...prikaži več preko direktorja Dejaka SDS raztalal denar, namenjen protipoplavam, občinam, ki niso poplavno ogrožene, pač pa imajo SDS župane. Kriminalisti pripravljajo ovadbe.

• Boschtjan Zupanchich 18:11 04.avgust 2023.

A kaj je storila Nika ? Parazitirala se je na tisti denar, ki bi lahko šel za Protipoplavne namene !!! ! !!! Še kaj nejasnega okrog Uničevalcev in Zajedalcev ter Zažiralcev Slovenskega Naroda ??? ? ???

• lojs 14:11 04.avgust 2023.

jah, se strinjam, da bi bilo te dni holobarju hodit naokol s to priležnico že več kot bizarno ... niso več heci, čeprav je on pv - izvršni direktor države, ampak tako je, kot je in njegovi komentarji ne bodo ...prikaži več spremenili ničesar ... jasno da ni odgovoren za situacijo, lahko bi bil pa kot vrhovni povelnik malo na straži in se trudil biti kapo ... na dopust gre lahko pozimi, pa še takrat ne

• Boschtjan Zupanchich 18:21 04.avgust 2023.

PA SAJ TILE NAŠI PARAZITI SO ŽE CELOTNO ŽIVLJENJE SAMO NA DOPUSTIH, KER DA SO PLAČANI ZA ODPIRANJE GOBCEV JE TO PREPLAČANO NEVEMKOLIKOKRATNO !!! ! !!!

• Soljatar 11:57 04.avgust 2023.

kje je Golobar?

• aleks1201 12:11 04.avgust 2023.

Kot je napisala glavna Nutrija, reveži nimajo dovolj denarja za kokain, ker oni niso reveži, je odgovor, kje so, podan.

• popokatopetl 12:17 04.avgust 2023.

Čisti soljato.

• alen04 12:29 04.avgust 2023.

golobar je na dopustu, boli ga đokola za nas. nutrijo hrani.

• Facja 13:15 04.avgust 2023.

Če je ob takih katastrofalnih razmerah v Sloveniji vse odvisno samo od nekega Goloba (ob drugačnem volilnem izidu bi bil lahko tudi Janša), torej od enega človeka, potem si ne zaslužimo niti tega, da obstajamo, živimo in preživimo. Kot jaz ...prikaži več vidim iz medijev in na lastne oči (Mengeš, Domžale, Kamnik) vse službe DELUJEJO.

• Facja 13:16 04.avgust 2023.

Ne vem zakaj goniš dnevno politiko v te izredne dogodke. Ne vojska, ne policija, ne gasilci, ne CZ v tem trenutku ne rabijo goloba. Jim je Šestan in drugi poveljniki zadosti. Hvala fantje in deklata, da delujete.

• alen04 13:17 04.avgust 2023.

Facja, kapetan zadnji zapusti barko. Hudič je, če ga sploh na barki ni.

• alen04 13:18 04.avgust 2023.

https://www.zurnal24.si/slovenija/golob-predcasno-prekinil-dopust-410008

• alen04 13:18 04.avgust 2023.

kapetan se vrnil, barka že davno potonila. https://www.zurnal24.si/slovenija/golob-predcasno-prekinil-dopust-410008

• Facja 14:08 04.avgust 2023.

Ubogi tisti, ki se zanesejo le na kapitana ( ne kapetena iz JLA) ladije. Najprej se zanesi nase in na svoje bližnje, kapitan je šele, ko so izčrpane druge možnosti. A kot vidim bo SDS hujskačem tudi ta tragedija prišla ...prikaži več prav, da bodo nadaljevali s svojo sekretno politiko žaljenja in delitev.

Leon 15:41 04.avgust 2023.

Janezove priče bo rešil sam vsemogočni iz kleti Trstenjakove .

• janez156 13:31 04.avgust 2023.

Židovski mediji so pa danes padli v element... :) :) :):)

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.